Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Badeland i Normandiet
Tag børnene med på badelandsferie i Normandiet, hvor I skal bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner og få spa og vandunderholdning for alle aldre. Når I kommer op af de varme pools, venter der jer et hav af aktiviteter, fantastisk natur og måske en tur til den franske hovedstad Paris?
Pister i området
28 stk.
28 stk.
28 stk.
28 stk.

Badelandsferie i Normandiet

På badelandsferie i Normandiet

Nu kan I komme på badelandsferie i Normandiet i det nordlige Frankrig, og få oplevelser for hele familien i et utroligt udfordrende og underholdende badeland med gode faciliteter og muligheder. 

Badelande er for alle aldre, og uanset om I vil have afslapning eller action, kan I finde spændende aktiviteter at begive jer i kast med. Kig med her på hjemmesiden og bliv meget klogere på vandlande i Normandiet.  

Badeland

I får det hele, når I er på badelandsferie i det skønne Normandiet:

  • Indendørs badeland
  • Udendørs pool
  • Vandrutsjebaner
  • Vandaktiviteter for alle
  • Wellnessområde
  • Opvarmet babybassin

Så slap af i et skønt vandland, der er subtropisk inspireret med tropiske planter, palmer og gennemsigtigt vand i et lyst og lækkert poolområde. 

Aktiviteter og anden sjov

Oplev badelandet Les Bois-Francs i Normandiet, som byder på hele 79 aktiviteter på ét sted, så I er sikre på aldrig at kede jer. Foruden selve badelandet kan I prøve kræfter med en 9-hullers golfbane, et akademi for børnene, forskellige sportsgrene, besøge bondegården og klappe dyrene, dyrke fart og adrenalin og meget mere. Det er et stort slaraffenland med aktiviteter for alle, som I ikke må gå glip af!

Tæt på Paris

Normandiet og ikke mindst badelandet ligger tæt på den franske hovedstad Paris, hvor I på en dagstur væk fra badelandet eller en aften til middag kan opleve den smukke storby og dens mest kendte varetegn som Eiffeltårnet, mens I nyder god fransk spise på en hyggelig restaurant i byen. Foruden at være en meget oplevelsesrig by, kan I også tage på en oplevelsesrig tur til Disneyland Paris til stor begejstring for børnene.