Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Lækker badelandsferie i Loire
Tag hele familien med i badeland i den skønne Loire-dal i Frankrig, hvor I finder vilde naturoplevelser, hyggelige byer og ikke mindst et fantastisk vandland. Her er garanti for en hyggelig ferie fuld af sjov, underholdning, spændende oplevelser, mange aktiviteter og ren afslapning for alle.

Vandland i Loire

Til Loire på badelandsferie

Nu kan I komme på badelandsferie i det smukke Loire, hvor Frankrigs længste flod af samme navn løber igennem landskabet og skaber et frodigt område med skønne naturoplevelser. Badelandet er for hele familien, og I får aktiviteter for store og små og uforglemmelige ferieminder. Vil I blive meget klogere på badelandet i Loire, kan I finde informationerne her på hjemmesiden og bestille jeres badelandsferie i Frankrig

Tropisk badeland

Når I tager i badeland i Loire, får I har gode faciliteter og er tropisk inspireret vandland, hvor I kan gå på opdagelse iblandt grotter, palmer og stenklipper. Med både indendørs og udendørs pool, floder I kan flyde rundt i ud og ind af badelandet og et stort, hyggeligt og afslappende familiespa har badelandet noget for alle. 

Familien bliver samlet i skønne rammer, som både børnene og de voksne vil nyde godt af på en badelandsferie i Frankrig.  

Sjove aktiviteter i badelandet

Der venter jer en kæmpe, udfordrende klatrebane, et sjovt, indendørs legeland for børnene og en eventyrfuldt safaritur igennem junglen. Med over 80 forskellige aktiviteter, som er både aktive og afslappende, udfordrende og hyggelige samt i vand eller på land, kommer I ikke til at kede jer på en badelandsferie. I kan komme helt væk fra hverdagens stress og jag og nyde hinanden i skønne omgivelser. 

Oplevelser i Loire

Loire byder på smuk natur, mange gamle chateauer og sejlture på den lokale flod. I Loire kan I opleve den skønne dal og se floden Loire, som er den længste flod i Frankrig. Området har mange naturoplevelser, men I kan også besøge de mange slotte og borge, de såkaldte chateauer. Floden bidrager til et frodigt område, hvor det er særligt oplagt at dyrke vin, som I kan nyde på autentiske vingårde eller hyggelige restauranter.