Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Badeland i skønne Alsace
Saml hele familien til en badelandsferie i det vidunderlige Alsace i det nordøstlige Frankrig. Ungerne bliver ellevilde med vandlandets fantastiske vandfaciliteter og de kan vælge mellem aktiviteter inde og ude, hvor der er garanti for timevis af sjov! De voksne bliver ikke snydt, for I kan nyde fransk gourmet sammen med udsøgte vine i den smukke, grønne og bjergrige Alsaceregion. Den perfekte kombination er familieferie for alle!

Vandland i Alsace

Badeland i Alsace

Rejser I til Alsace, anbefaler vi bl.a. Les Trois Forêts, som er et kæmpe badeland placeret i skønne grønne omgivelser og med timevis af sjov for store og små. 

I Aqua Mundo vil maven kilde ned ad den 190 meter lange vandrutsjebane, og kroppen vil vente spændt på, at spanden i vandlandets loft med 900 liter vand skal tippe ud. Badelandet har babybassin, jacuzzi, vandrutsjebaner, strømflod og meget mere. Der er over 100 aktiviteter, som klatrebaner, mini-biler, legeland, minigolf, bowling, gård med dyr og ponyer, I kan ride på, så I finder helt sikkert noget efter jeres smag. 

Oplevelser i Alsaces omegn

I Alsace er der mulighed for, at familien får en masse frisk luft i den rene franske natur. Gå på opdagelse i de 21 naturreservater eller besøg de to nationalparker Vosges du Nord og Ballon des Vosges, som er på UNESCO's verdensarvliste. 

I får også mulighed for at se Alsaces kirker, slotte, borge og museer, som viser Alsace som en traditionsrig kunst- og kulturregion. Er der interesse for dette, skal I besøge Mont Sainte Odile, Haut-Koenigsbourg og byen Neuf-Brisach. I får også mulighed for at vælge mellem en masse aktiviteter i det fri med vandrestier på bjerget Vosges, over 1.300 kilometer cykelstier, samt golfklubber og fritids- og forlystelsesparker.

Besøg betydningsfulde byer

I Alsace finder I de tre betydningsfulde byer Strasbourg, Colmar og Mulhouse. 

Se Strasbourg fra en Segway og kør forbi Domkirken Notre Dame de Strasbourg eller det hyggelige kvarter La Petite France med de små kanaler til floden Rhinen. Sejl på kanalerne i Colmar i kvarteret Lille Venedig og besøg Den Gamle By, som er byens varetegn. Det er ikke kun i storbyerne, I får et fantastisk syn, for i en lang række mindre byer kan I opleve huse med bindingsværk, blomstrende altankasser og blomsterudsmykkede smalle stræder, som både er autentiske, idylliske og hyggelige at spadsere rundt i. Besøg Eguisheim, Riquewihr og mange andre, og oplev nogle af Frankrigs smukkeste små landsbyer. 

Fransk vin og mad

Gå ikke glip af Frankrigs udsøgte og raffinerede gastronomi, hvor I i Alsace får lokale og traditionelle specialiteter som foie gras, tarte flambée og forskellige oste. Klassikere som den sprøde baguette og brie kommer I ikke uden om, og I skal også smage de mange lækre franske konditorkager til den søde tand. Til maden skal I drikke den lokale Alsace-vin og smage på vinens syv forskellige druesorter, som I også kan se på Route des vins d’Alsace, som er en vinrute i smuk natur igennem 180 kilometers vinmarker og gamle autentiske byer.