Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Badeland Les Trois Forêts

Børnepool
separat børnepool
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Alt i én ferie
I badelandet Les Trois Forêts får I alt i én ferie, hvor vandland, aktiviteter og omgivelserne er med til at udgøre de perfekte rammer for en 5-stjernet badelandsferie, hvor hele familien kan føle sig underholdt, forkælet og godt tilpas. Det store tropiske badeland består af intet mindre end fire store områder med fokus på både voksne og børn i alle aldre. I action-området kan I kaste jer ud i vilde vandrutsjebaner, klatrevæg og mange andre vandaktiviteter.
Fakta om indkvartering
Børnepool
separat børnepool
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Lille vandrutsjebane

Velkommen til badeland Les Trois Forêts

Om Les Trois Forêts

I den smukke Lorraine region i Alsace i Frankrig, ikke langt fra den tyske grænse, ligger badelandet Les Trois Forêts omgivet af smuk og idyllisk natur. Af badelandet Les Trois Forêts i Frankrig kan I forvente en feriepark fyldt med aktiviteter og alle tænkelige faciliteter, og derfor holder mange familier deres ferie her, om det er en forlænget weekend, sommerferie eller vinterferie, da de får alt i én ferie.  

Stort badeland

For de mindre børn har vandlandet en sjov og spændende jungle, mens de voksne kan nyde det store wellnessområde med jacuzzi, bølgemaskine og Lagune Bar. Endelig har badelandet et stort udendørsområde med opvarmede pools og lækker strandbred. 

Badeland med mange aktiviteter

Center parcs badeland Les Trois Forêts er dog meget andet end et stort vandland. Stedet har også alverdens sportsfaciliteter, legeområde, bondegård, legepladser, et stort indendørs legeland og en masse aktiviteter hver eneste dag. Bueskydning, bowling, mini-biler, paintball, minigolf og segway. Derudover fiskeri og workshops i alverdens afskygninger - I finder helt sikker noget, I aldrig har prøvet, og noget I vil prøve igen og igen.  

Feriehuse på Les Trois Forêts

Den helt store fordel ved badelandsferie er, at I bor tæt på alle badelandets sjove aktiviteter i moderne og velindrettede boliger med plads til hele familien. Boligen er udstyret med fladskærms-tv, brændeovn og køkken med opvaskemaskine, og der er god plads til at lege lige uden for boligen, hvor I også kan nyde vejret fra den møbleret terrasse. 

Feriehusene varierer i størrelse og standard og I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter. 

Indkøb og restauranter

Fra morgenmad til aftensmad, italiensk til tapas, restauranter til supermarkeder så har Les Trois Forêts mange muligheder, som I kan vælge imellem. I finder det hele i "Market Dome", som er badelandets midtpunkt med isboder, butikker og underholdning.  

I kan bestille morgenmad og andre måltider til feriehuset, samt handle ind i supermarkedet og lave jeres egne måltider i boligens køkken.