Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Landal Badeland Rønbjerg

Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Babypool
Familieferie i Landal Rønbjerg Feriecenter
Landal Rønbjerg Feriecenter, der ligger i Nordjylland ved Vesthimmerland lige ud til Limfjorden, er et dejligt stort feriested med masser af sjov for både børn og voksne. Feriecentret kan blandt meget andet tilbyde et stort badeland, skønne feriehuse med plads til 2-14 personer, en stor aktivitetshal med forskellige sportsaktiviteter og lækker mad på stedets to restauranter. Når vejret er til det, kan de mange udendørsfaciliteter, såsom en dejlig badestrand, hoppepuder, fodboldgolf, en minigolfbane og forhindringsbane, desuden friste.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
fuldt aktivitetsprogram i skoleferier
Babypool

Velkommen til Landal Rønbjerg Feriecenter

Tropisk badeland og strand lige i nærheden

Landal Rønbjerg Feriecenter byder på et 1.300 m2 stort subtropisk badeland, så I let kan drømme jer hen til sydens skønne temperaturer. I vandlandet finder I desuden diverse vandrutsjebaner, et bølgebassin, spabade, børnebassin og et varmtvandsbassin. 

Trænger I til endnu mere vandmotion, kan Rønbjerg friste med en svømmehal, der har åbent i weekenderne og på skolernes feriedage. Her er der masser af svømmeplads, flere vipper og saunaer, hvis I trænger til en afslappende pause. 200 meter fra feriestedet finder I endvidere en dejlig badestrand, så I på de varme sommerdage kan hoppe i det friske hav. 

Er lysten mere til ro og fred, kan feriecentret ligeledes friste med et wellnessområde, hvor I blandt andet finder dampbad og en fodmassagekanal, så I nemt kan komme helt ned i gear under ferien. 

Restauranter og badelandscaféen

Feriecentret byder på to restauranter: 

 • Brasseriet, som er en populær familierestaurant, hvor en stor aftenbuffet blandt andet kan friste
 • Pizzeria og Steakhouse byder på en god pizza eller steak. Derudover kan I også blot købe pizzaerne og tage dem med hjem i ferieboligen 
 • I det tropiske badeland finder I ligeledes en café, så børnene nok skal kunne få noget at drikke eller en hurtig snack under pausen fra de mange svømmeture. 

  Indkøb og shopping tæt på feriestedet

  Har I lyst til selv at lave aftensmaden i køkkenet i ferieboligen, eller står I og mangler lidt lækkert til aftenhyggen, ligger der et mini-marked i feriecentret. Her kan du også hente frisk morgenbrød til hele familien eller partneren. Savner I en god shoppingtur under opholdet, kan I roligt hoppe i bilen og køre til Løgstør. 

  I denne hyggelige by, der ligger blot 11 kilometer fra Landal Rønbjerg Feriecenter, finder I både spændende specialforretninger med nordjyske specialiteter og diverse butikker, så shoppinggenet nok skal blive tilfredsstillet. 

  Om Jylland

  Jylland er et dejligt ferieområde, hvis lysten er til flotte strande, en skøn maritim stemning, sjove forlystelser, hyggelige havnebyer og købstæder samt smuk natur. Både Vesterhavet og østkystens flotte udsigter er tillokkende, og kun 57 km fra Landal Rønbjerg Feriecenter ligger Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Her finder I masser af butikker, hyggelige gader, interessante museer og dejlige spisesteder. 

  Djurs Sommerland og Fårup Sommerland er desuden oplagte attraktioner, hvis bilen er fyldt med energifyldte børn. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 70 15 32 32 for at høre nærmere omkring Rønbjerg Feriecenter og ferieområdet.