Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Kampagner & tilbud på badelandsferie
Det er altid dejligt at spare penge på ferier og derfor har vi samlet en bred vifte af fristende tilbud, der gør din næste tur i badeland mere overkommelig. Her på siden kan du finde alle vores aktuelle kampagner, tilbud, rabatter og afbudsrejser på badelandsophold. Gå på opdagelse i alle vores tilbud på badelandsferie og aktuelle kampagner, hvor du får den bedste værdi for pengene! Det er også her på siden vi samler alle vores billige afbudsrejser.

Aktuelle tilbud og kampagner

Weissenhäuser
Gode rabatter på badeland

Badeland Weissenhäuser Strand er et af de mest populære badelande i Nordtyskland og er især god til de helt yngste. 

Lige nu er der gode tilbud i forskellige perioder.

Spar 15% frem til d. 21/3 og i perioderne d. 3/11 til d. 19/12 2024 & d. 5/1 til d. 7/2 2025 & d. 16/2 til d. 30/3 2025.

Du sparer 15% på boligen. Badeland og legeland er inkluderet i prisen.

Tilbuddet gælder ved ophold på mindst 2 nætter

Kan kombineres med 4 nætter for 3


Spar op til 40%
Alle badelande med tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud, så har vi samlet alle badelande med rabatter på en liste.

Her kan du se de forskellige badelande med nedsatte priser igennem.

Her på siden har du finde badelande med rabat. Det kan blandt andet være badelandsophold i Tyskland, Danmark, Holland, Belgien og Frankrig. 

Hvert badeland har noget helt unikt at byde på med spændende aktiviteter både i og uden for badelandet såsom legeland, ponyridning, bowling, klatrepark og meget mere.

Klik ind og se alle tilbud

Påskeferie
Spar 10% på badelandsferie

Tag på miniferie i et af de populære badelande i Europa. Foruden badeland venter der et væld af aktiviteter både for store og små. 

Det kan betale sig at booke i god tid. Derfor får du 10% 

Klik ind og se de fede badelande!

Sommerferie
Book nu og spar 15%

Det kan betale sig at booke tidligt. Book sommerferien nu og spar 15%.

Vælg mellem flere fantastiske badelande i Frankrig, Tyskland, Belgien og Holland.

Uanset om du vil svømme, plaske, rutsje eller slappe af i wellness-området, er der noget for enhver smag.

Tilbud og kampagner på badelandsferie

Få rabat på badelande i Tyskland

Find Alltime Travels tilbud og kampagner på badelande i Tyskland, som er en oplagt feriedestination uanset om I ønsker et kort ophold eller en uges ferie. Få pakket bilen og kør afsted mod vores badelande i fx Nordtyskland. Skal I på storbyferie i Berlin, så er Tropical Island et besøg værd. Oplev det helt unikke badeland, hvor I endda kan bo inde i det tropiske badeland. Skal i på skiferie i Winterberg-Willingen, så er badelandene i Nordrhein-Westfalen oplagte. I det vestlige Tyskland venter, der også en masse vandpjask og sjov i Reinland Pfalz

Kampagner på badelande i Danmark

Tag på familietur i Danmark og spar penge her på vores tilbudsside. De danske badeland er mere end bare et badeland. Her er der en masse aktiviteter som legeland, tæt på den danske natur, minigolf, bowling og meget mere. Se nærmere på badelandene i Rømø og Jylland.


Tilbud på badelandsferie i Holland

Kombiner en badeferie med en ferie i Holland. Overvejer I en tur til det nordlige Holland kan du her på siden finde gode tilbud på badelande, som er placeret i det flade landskab - perfekt til en cykeltur. I det sydlige Holland har vi af og til kampagner på nogle spændende badelande, hvor I kan kombinere badelandsferie med storbyferie i Rotterdam eller Haag. Når nu vi er ved storbyferie i Holland, så gå ikke glip af Amsterdam. Her i midten af Holland har vi et af Alltime Travels populære badelande De Eemhof. Hvis I ønsker at bo tæt på stranden, så er det Vestholland I skal til.