Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag på badelandsferie til Belgien
Med gode faciliteter, stor underholdningsværdi, flere timers sjov og mange forskellige aktiviteter, er en badelandsferie i Belgien det oplagte feriested for familien, der vil have oplevelser for alle aldre, som elsker at gå på opdagelse og vil skabe en masse minder. De belgiske badelande byder på sjove vandrutsjebaner, timevis af sjov af legelandene, gode familiehuse og hyggelige spisesteder.
Mest populære rejsemål i Belgien (2)
Flandern
Flandern
Tag på badelandsferie i Flandern i det nordlige Belgien, hvor I kan opleve kulturhistoriske byer og grønne naturparker, mens I holder ferie i fantastiske vandlande. Flandern har det hele og...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Belgiens bedste badelande
  • Skønne naturområder
  • Besøg Bruxelles, Antwerpen eller Brügg...
Feriesteder
3 mulige ferieboliger
Se badelande
Ardennerne
Ardennerne
Tag familien med på badelandsferie i Ardennerne i Belgien, der byder på en storslået natur, historiske byer, spændende seværdigheder og gode sportsaktiviteter. De skovklædte bakker i de belgiske Ardennerne vil...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Hyggeligt badeland for hele familien
  • Udforsk bla. Semoisdalen
  • Hyggelige små landsbyer
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande

Badelande i Belgien

Badelandsferie i Belgien

Pak bilen, spænd sikkerhedsselen og kør afsted mod et af Belgiens oplevelsesrige badelande. Badelandene ligger i regionen Flandern, som er den nordligste del af Belgien og let at komme til i bil fra Danmark, samt i Ardennerne

Områderne byder på smukke naturreservater gode shoppingmuligheder og mange spændende udflugtsmål. Badelandene i Belgien er lukkede områder fyldt med aktiviteter for store og små. Foruden de mange muligheder inde i selve badelandet, kan man tage på cykelture i naturparken Sahara eller dyrke vandsport på en af de mange søer. Mulighederne er mange, og der er noget at tage sig til hele året rundt.

Badelandets aktiviteter

Badelandene i Belgien er tropisk inspireret og har aktiviteter for voksne, leg og udfordringer for børn og på en og samme tid omfavner badelandet både unge par, børnefamilier og pensionister. Der er mere end 100 aktiviteter at begive sig i kast med, og foruden det store tropiske badeområde kan børn og barnlige sjæle bruge energi i de store legelande og på klatrebaner og dyrke tennis, fodbold, badminton, basket og meget mere på sportsarealerne.

Badeområdet

Badeområderne er tropisk inspireret med eksotiske planter og autentiske klippevægge. Der er mulighed for at dykke med farverige fisk i poolens turkisblå vand, eller man kan slå sig løs i bølgepoolen, få fart på ned ad vandrutsjebanerne eller slappe af i jacuzzien. 

Badelandene har også en opvarmet udendørs pool, hvor man kan dyrke forskellige vandsportsgrene, som vandbasketball eller vandpolo samt vandfitness. Til det store badeområde hører også en børnevenlig pool, med små vandrutsjebaner og springvand, hvor børnene kan lege sikkert.  

Udflugtsmål i Belgien

Vælger I en badelandsferie til Belgien, kan I opleve en masse seværdigheder, og familien kan tage på udflugt til et af de mange museer, tage i nationalpark eller blive forbløffet over de mange overdådige bygningsværker. 

I kan også tage på shopping eller besøge lokale markeder med spændende, belgiske specialiteter.