Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
De sjoveste vandlande i Ardennerne
Tag familien med på badelandsferie i Ardennerne i Belgien, der byder på en storslået natur, historiske byer, spændende seværdigheder og gode sportsaktiviteter. De skovklædte bakker i de belgiske Ardennerne vil imponere jer med den store bjergkæde. Book et ophold i et badeland i Ardennerne til den bedste pris - det vil gøre hele familien glade, for her venter jer massevis af gode oplevelser både inden- og uden for vandlandet.

Badeland i Ardennerne

Badeland i Ardennerne

Den smukke region, Ardennerne i Belgien, byder mange spændende muligheder, når I skal på badelandsferie! I kan slappe af i vandlandet eller få adrenalinsus, når I prøver at klatre oppe blandt træerne i  go high parker eller tager på udflugt på fx mountainbike. Vi anbefaler bl.a.:

  • Det populære badeland Les Ardennes, hvor I får gode faciliteter, to vandrutsjebaner, en børnepool med springvand og afslapningsarealer med spa. 

Udforsk Ardennerne

Ardennerne byder på smukke landsbyer med slotte, dale, og skovrige omgivelser, som er oplagt, hvis I vil opleve mere end badelandene.

Vil I på opdagelse i regionen under jeres ophold i badelandet, kan I tage på vandretur, for Ardennerne har mange vandrestier, som vil føre jer rundt i grønne skove og til panoramiske udsigter. Vil I have lidt mere fart over feltet, kan I leje en mountainbike som hurtigere og nemmere vil få jer både op og ned af denne bjergrige region.

Seværdigheder i Ardennerne

Holder I en lidt lænere badelandsferie i Ardennerne, er det være en oplagt mulighed at tage ud og besøge nogle af de hyggelige landsbyer i regionen. I kan fx besøge byen Dinant, hvor I finder katedralen, Notre Dame de Dinant, og fæstningen, Citadelle de Dinant. 

Byen La Roche ligger på bredden af floden Ourthe, som går gennem den lille by, Durbuy. Byen Spa kan I besøge, hvis I gerne vil opleve termiske kilder. Mulighederne i Ardennerne er mange!