Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag på badelandsferie i Flandern
Tag på badelandsferie i Flandern i det nordlige Belgien, hvor I kan opleve kulturhistoriske byer og grønne naturparker, mens I holder ferie i fantastiske vandlande. Flandern har det hele og er den ideelle destination for familien, der vil kombinere kør-selv ferie til et badeland med afslapning og aktiviteter til store og små. Flandern ligger indenfor overskuelig køreafstand fra Danmark, så efter knap 10 timers kørsel kan I suse ned af vandrutsjebanerne!

Badelande i Flandern

Populære badelande i Flandern

Flandern byder på sjove badelande, som er blandt de bedste i Belgien, fx de to populære vandlande:

  • Badelandet De Vossemeren, hvor I kan svømme rundt blandt tropiske planter i den store pool, få fart på fra 15 meters højde ned ad vandrutsjebanen Monkey Splash, kæmpe mod strømmen i den enorme tornadopool, flyde rundt i bølgepoolen eller snorkle i undervandsverdenen. Her er også et indendørs legeland, hvor man kan lege i et sørøverskib, spille minigolf, bowle eller give den gas i mini-bilerne. Skal det være vildere, kan I prøve High Adventure Experiences, hvor I kan klatre til tops i skovens labyrint og komme ned på jorden igen via svævebanen. I alt er der cirka 100 forskellige aktiviteter at tage sig til!
  • Badelandet Eperheide, som er tropisk indrettet og I kan bruge timevis på vandpjask og sjov. Badelandet har legelandet, BALUBA, hvor børnene kan slå sig løs og kravle og hoppe rundt. I kan også tage børnene med på ponytur og fodre alle gårdens dyr eller på safari og lære alt om dyrene. I badelandet kan man også benytte de mange sportsarealer, som både byder på tennis, fodbold, minigolf og bowling med mulighed for at vinde turneringer. 

Badelandsferie i Flandern

Vælger I at tage på badelandsferie til Flandern, vil I opleve, at badelandene er nemme at komme til fra Danmark. Efter knap 10 timers kørsel kan I pakke ud og slå jer løs i badelandets sjove omgivelser og mange aktiviteter. 

Foruden de familievenlige badelande, kan I også benytte jer af nogle af de mange muligheder, som Flandern har at tilbyde. Gå på oplevelse i de gamle kulturhistoriske byer med arkitektoniske perler, oplev de skønne nationalparker fra en cykel eller spis jer mætte i belgisk chokolade og skyl efter med den populære belgiske øl.

Flere spændende oplevelser i Flandern

Det er ikke kun i selve badelandene, I får en masse oplevelser, for Flandern byder også på en masse spændende udflugtsmål som fx gamle kulturhistoriske storbyer:

  • Bruxelles, hvor I kan opleve utrolige arkitektoniske bygningsværker
  • Antwerpen, hvor shopping og mode er i højsædet
  • Brügge, der byder på belgisk mad- og ølkultur, hvor sidstnævnte er en del af UNESCO's verdenskulturarv

Er I ikke til storbyens ræs, kan I besøge en af de mange smukke naturparker, hvor I kan se langt ud over det flade landskab og dyrke vandsport på de mange floder og søer.