Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Badeland Erperheide

Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe
Erperheide er et slaraffenland for familien
Badelandet Erperheide byder familien velkommen til en badelandsferie i vandets tegn, men med mulighed for at besøge det store legeland og tage på ture ud i den grønne natur. En ferie med vandland til Flandern i Belgien giver jer mulighed for at opleve en uforglemmelige ferie i et slaraffenland for hele familien!
Fakta om indkvartering
Børnepool
separat børnepool
Bølgebassin
indendørs
Indendørs legeland
inklusiv
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandscafe

Velkommen til Badeland Erperheide

Om Erperheide

Badelandet Erperheide er familiens åndehul, som giver et afbræk fra hverdagens stress og jag. 

I finder feriecentret med vandland i Limburg regionen i Flandern, Belgien, blot 40 km fra Eindhoven i Holland. Med et net af vandrestier og cykelruter i det prægtige Limburgområde, får I et badeland med adrenalin og afslapning, hvor der er noget for alle at give sig til. 

Badeland inde og ude

"Aqua Mundo" er Erperheides store badeland med et poollandskab, der er skabt som en jungle med lagunepool, en lille asiatisk fiskerby med bambushytter og mulighed for, at I kan dykke ned og se piratfiskene - naturligvis bag glas! 

Her er også bølgemaskine, vandrutsjebaner samt et stort børne- og småbørnsområde og meget mere, som gør vandlandet til en fantastisk oplevelse for hele familien.

Aktiviteter for store og små

Erperheides stolthed er “Baluba”, som er et indendørs legeland for børn i alle aldre. Her kan selv de voksne lege med og have det sjovt. Der er legejungle, skumbolde, elektriske biler, sportshal og klatreredskaber. Listen med aktiviteter er meget lang. I den lille café kan mor og far slappe af, mens børnene leger.

Nerver af stål? Så meld jer til Action Team med den høje tovbane, hvor I svæver afsted med en rasende fart eller deltag i de mange aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Prøv også basketball, squash, tennis, volleyball, gokarts, kajak og ponyridning.

Boliger i grønne omgivelser

Der er mange forskellige boligtyper i Erperheide, og det giver jer anledning til at finde den helt perfekte bolig for jeres ophold i ferieparken. Alle boligerne er hyggelige, familievenlige og moderne og ligger i naturskønne områder, hvor I får direkte adgang til de grønne omgivelser. 

Boligerne varierer i standard og størrelse, men I har mulighed for at tilkøbe ekstra faciliteter, så I kan danne en ferie på jeres egne præmisser. Læs mere om Center Parcs badelande her.

Market Dome

“Market Dome” er det store midtpunkt, hvor I finder "Aqua Mundo" og et væld af aktiviteter. Her er sydlandsk stemning med flamingoer, papegøjer og palmer, som I kan nyde fra mange forskellige restauranter med buffet og a la carte samt butikker. Det er også her optræden og underholdning finder sted, som giver anledning til stor latter og klapsalver. 

Prøv den lækre grill restaurant Fuego, eller familiebuffet Evergreenz - caféen Grand cafe er også en mulighed til både frokost og aften.