Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Familievenlige stop på kør selv ferien

Når sommerferien nærmer sig, og bilen pakkes til den årlige kør-selv ferie, er forventningens glæde til at tage og føle på. Rejsen går sydpå mod solen, mod eventyret i de sydeuropæiske lande som Frankrig, Italien, Kroatien eller måske Tjekkiet? Men med børn på bagsædet kan selv den mest maleriske rute hurtigt blive en prøvelse af tålmodigheden. Derfor er det en god idé at planlægge strategiske stop undervejs – og hvad er bedre end et plask i et af Europas mange badelande?

Så når I næste gang planlægger ruten sydpå, husk at badelandene langs vejen er små oaser, der venter på at give jer en forfriskende og munter pause på jeres eventyr gennem Europa.  


Hvor går sommerrejsen hen?

På vejen til din kør-selv-ferie venter der en verden af muligheder og opdagelser. Langs snoede landeveje og gennem maleriske landskaber vil du opleve friheden ved at følge dine egne eventyrlystne impulser. Tag en pause på din rejse og lad dig fortrylle af lokale delikatesser på hyggelige caféer ved vejens side. Mød venlige ansigter og lyt til historier, der vækker sjælen til live. Hver stop undervejs er en mulighed for at skabe minder, der varer livet ud.  

Badelandsstop i Nordtyskland

Uanset om turen går til Frankrig, Italien eller fx Kroatien, så kan du starte eller slutte din ferie på en af de nedenstående badelande. De ligger alle i Nordtyskland. At tage et stop allerede i Nordtyskland på ens kør-selv-ferie mod destinationer som Italien eller Frankrig kan være en genial strategi af flere årsager. For det første giver det mulighed for at bryde den lange rejse ned i mere overkommelige bidder, især hvis man rejser med børn. Ved at planlægge et stop i Nordtyskland kan man mindske træthed og stress, der ofte følger med lange køreture, og i stedet nyde et behageligt og afslappende ophold.

Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand ligger tæt på Puttgarden og fungerer som en god start eller afslutning på kør selv ferien. Der er både et badeland, legejungle med klatrevæg og en lækker sandstrand perfekt til at bade!

Bispinger Heide

Bispinger Heide ligger 60 km syd for Hamborg og er et godt stop på kør selv ferien uanset om ferien går til Frankrig, Italien eller Kroatien. Her er et kæmpe badeland, der nok skal køre børnene trætte.

Van der Valk Resort Linstow

55 km fra Rostock finder I dette hyggelige badeland med indendørs og udendørs pool samt en badesø. Badelandet er oplagt for jer der har taget Gedser-Rostock færgen og evt. skal til Berlin.

Badelandsstop til din Frankrig sommerferie

Skab oplevelser på vejen til jeres sommerferie i Frankrig. Er I klar til at dykke ned i sjov og spænding på jeres kør selv ferie? Hos Alltime Travel forstår vi, at rejsen er lige så vigtig som destinationen. Derfor anbefaler vi et stop ved et af Hollands bedste badelande. Vores nøje udvalgte badelande i Holland tilbyder noget for enhver smag. Fra adrenalinfyldte vandrutsjebaner til børnevenlige plaskezoner – Det er den ideelle måde at genoplade på og gøre rejsen til en leg!

De Huttenheugte

Gør jeres rejse til en eventyrlig oplevelse med et stop i Center Parcs De Huttenheugte, hvor naturens ro møder sjov og spænding for hele familien. Alltime Travel anbefaler et ophold i denne idylliske feriepark, som byder på en perfekt blanding af afslapning og aktiviteter.

Slagharen

Tag en 'vild vesten' pitstop på vej til Frankrig. Slagharen er et helt unik badeland, da de også har en forlystelsespark. Der er flere forskellige boligtyper at vælge i mellem her.

Parc Sandur

Parc Sandur er det perfekte sted for dem, der søger en pause fra hverdagen og ønsker at fordybe sig i naturens ro, mens de stadig har adgang til sjove og underholdende aktiviteter. Det er et ideelt stop på vejen til Frankrig, hvor man kan genoplade og skabe varige minder med familien.

Badelandsstop til din Italien sommerferie

Kørsel til destinationer som Adriaterhavskysten eller Gardasøen fra Danmark kan være en lang strækning, og selvom det er fristende at nå ens endelige destination så hurtigt som muligt, kan det være en udfordring, især hvis man rejser med børn.

Hochsauerland

Efter at have kørt et godt stykke, trænger I nok til en pause fra at køre. 5 timer fra den dansk/tyske grænse finder I badelandet Hochsauerland, der har mere end 80 aktiviteter, så man kunne godt lige blive her et par dage.  

Allgäu

Helt nede i Sydtyskland kan I stoppe ved badelandet Allgäu, hvor vandhundene kan slippes løs. Der er masser af indendørs og udendørs aktiviteter som klatring og børnesafari.

Tropical Islands

Nær Berlin finder I badelandet Tropical Islands, som godt nok er et stykke fra ruten mod Italien, men det er et helt unikt badeland med sandstrand og vilde vandrutsjebaner. Det er et badeland også for store børn og unge.