Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Udendørspool
Spilarkade
Slagharen - Forlystelsespark og vandland for hele familien
Slagharen er den perfekte feriedestination for dig og din familie, hvor I bor i hyggelige ferieboliger inde i selve forlystelsesparken. Få masser af sjov i det store inden- og udendørs badeland og oplev et spændende westerntema, når I besøger Slagharens forlystelsespark med rutsjebaner, frit fald og meget mere. Når I booker jeres ferie til Slagharen gennem Alltime Travel, får I fri adgang til badeland og stort set alle parkens mange forlystelser og shows. Slagharen ligger kun en kort køretur fra Danmark i det Nordlige Holland, så det er den perfekte destination til en weekendtur eller miniferie.
Fakta om indkvartering
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Udendørspool
Spilarkade

Velkommen til Slagharen

Forlystelsespark i Det Vilde Vesten

Slagharen består bl.a. af en stor forlystelsespark fyldt med sjove forlystelser, som sikrer sus i maven hos både store og små. Her kan I fx prøve frit fald, pariserhjul, hyggelige sejlture og hurtige rutsjebaner. Der er bestemt noget for en hver smag. I kan også lade jer underholde, når vaskebjørnene Randy og Rosie slår dørene op til deres show i parkens Music Hall. Er I mere til mystik og magi, kan I blive fortryllet af det Amerikanske Cirkus Shows overraskende forsvindingsnumre og komiske stunts.

Bliver I sultne I løbet af dagen, byder parken også på mange lækre spisesteder, snackbarer og is-kiosker. Hvad end I er til store flotte buffeter, pizza og pasta eller grillede bøffer, så kan I finde det i Slagharen. Der er masser af børnevenlige restauranter og spisesteder. Fx vil børnene elske at være med at designe deres egen is eller forsøge sig med at blande deres yndlings slushice kombination.

Forlystelsesparken lukker kl. 17 hver dag udenfor perioden 1. juli til 27. august, hvor den holder åbent til kl. 18. 

Vandlandet Aqua Mexicana

Slagharen har et badeland på hele 5200 m², hvor vandhunde i alle aldre kan more sig i timevis i de mange forskellige både inden- og udendørs vandattraktioner. Vandlandet byder på 10 forskellige rutsjebaner, hvoraf 3 af dem er store, interaktive rutsjebaner med special effects, lyde og 3D animationer. Trænger I til at slappe af og lade op, kan I besøge den kæmpestore jacuzzi, hvor der er plads til hele 70 personer. 

Badelandet har selvfølgelig også masser af underholdning til familiens mindste medlemmer som flotte vandlegeområder, og sjove rutsjebaner. Der er også mulighed for at få en bid mad eller lidt at drikke på badelandets terrasse. 

Vandlandet Aqua Mexicana holder åbent mandag-fredag fra 12-20. I weekenderne og ferier/helligdage hedder åbningstiderne 10-20, med undtagelse for søndage udenfor ferieperioderne. 
Ferieboliger midt i Slagharen

For mange børn er det en drøm, der går i opfyldelse, når de får lov til at overnatte i en forlystelsespark, og det kan de i Slagharen! Her kan I vælge mellem flere forskellige ferieboliger, som ligger inde i selve forlystelsesparken, hvilket gør det nemt at komme til og fra forlystelserne - særligt for børnene. Når I bor i selve parken er det dermed også nemt at gøre brug af parkens mange faciliteter og spisesteder under jeres ophold.

Oplevelser og udflugter i området

Slagharen ligger i et fantastisk område i en smuk dal i Overijssel provinsen. Her kan I finde flere hundrede kilometer vandreruter og smukke landskaber. Slagharen er dermed den perfekte base for vidunderlige naturoplevelser med hele familien. 

I kan også sætte jer i bilen og køre til mange hyggelige byer og udflugtsmuligheder i området. Tag fx på shopping i Hardenbergs centrum, besøg den billedskønne landsby Grambergen eller tag på en heldagstur til Amsterdam - kun små to timers kørsel fra parken. Der er masser at tage sig til, når I besøger Slagharen.

Book din næste ferie til Slagharen direkte her på siden, eller kontakt os direkte.

Red Bandits Adventure

Prøv Slagharens nye "Red Bandit Adventure"! 

Attraktionen tager alle besøgende i alle aldre med på en bådtur gennem spændende scener med røde maskerede banditter. Attraktionen er baselejren for den berygtede bande bøller, de røde banditter, som har været en integreret del af Slagharens underholdningsprogram i flere år. Der er lys- og lydeffekter og flotte dekoreret scener, som gør oplevelsen endnu større og bedre. God fornøjelse.