Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Juleferie med familien i badeland
Når julen står for døren, og julegaveindkøb og julebagning er i fuld sving, kan I snuppe en pause fra julestressen og tage på en miniferie i badeland. Kom væk hjemmefra en forlænget weekend i december, hvor I kan nyde hinandens selskab uden at tænke på juletræ og julemad. Feriecentrene med vandland byder velkommen til vandhunde i alle størrelser, som kan slå sig løs og få mange gode timer til at gå i vandrutsjebaner, bølgebassiner, boblebade og leg i det lune vand.

Badeland er et hit for hele familien

Når I tager i badeland i Danmark, Tyskland, Holland eller Frankrig, er hele familien sikret en hyggelig ferie i december uden bekymringer om julegaver og julemad. 

I vandlandene er der med garanti sjov for alle aldre og størrelser, når I prøver kræfter med badelandenes vandkanoner, bølgepools, vandrutsjebaner og springer fra vipper. 

Både til vandhunde og landkrabber

En juleferie i badeland tilbyder mange flere muligheder end at plaske rund i bassinerne. Mange af vores feriecentre med vandland ligger i fantastiske, spændende og naturskønne områder, som nemt kan udforskes fra badelandene. 

Samtidig indbyder området og naturen til masse forskellige aktiviteter som fx ridning, cykling, klatring og sport. Samtidig er hele familien sikret familiehygge og underholdning i december, som handler om lidt andet end jul. 

Bo tæt på vandlandet

Blandt de mange fordele ved at tage på juleferie i badeland er, at hele familien kan bo i feriebolig, ferielejlighed, bungalows eller på hotel tæt på, og nogle steder endda midt inde i selve vandlandet. Når I bor her, behøver I ikke tænke på at komme frem og tilbage til badelandet, mens familien har mulighed for at trække sig og slappe af i ferieboligen uden at være for langt væk fra alle de sjove aktiviteter. 

Tag hele familien med i vandland efter jul

Forærer I familien et ophold i badeland i julegave, er det et stensikkert hit! Her er sikret mange hyggelige timer sammen efter jul, og endda kun en overskuelig køretur hjemmefra.

Når julen er overstået, børnene er mættede af gaver og juleslik og der kun venter oprydning og rengøring efter julens strabadser, kan hele familien tage på ferie i badeland, hvor vandhundene kan nyde vandet og hinandens selskab. 


Flere muligheder for badelandsferie

Hvis en ferie omkring jul ikke kan lade sig gøre, er der altid et væld af andre muligheder for at tage på badelandsferie, som fx: