Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Snup en ferie i Alsace i det gamle Frankrig
I Alsace finder I en lille perle af natur, kultur, lækker mad og ikke mindst noget af den bedste vin i Europa. Det lille nordøstfranske område byder på bølgende, grønne bakkelandskaber af vinmarker og charmerende små byer med krogede bindingsværkshuse og gamle slotte på bakketoppene. Det ideelle sted til at komme væk fra storbyens og dagligdagens stress og jag.

Velkommen til Alsace

Find en ferielejlighed i Alsace, og oplev historiens vingesus

I vores ferieboliger kan I få adgang til oplevelser for store og små med udsigt over noget af den smukkeste natur. Vælg en ferielejlighed i en af de charmerende byer, og få noget af den mest spændende kultur lige uden for døren. Eller vælg et sted ude blandt de frodige vinmarker og den skønne natur, hvor I kan vandre, cykle og smage på de lokale vine.  

I Alsace finder I middelalderbyen Strasbourg med dens gotiske kirker og spændende kunst. Eller I kan tage ud til de mindre byer og opleve roen og smage på de spændende, lokale kulinariske oplevelser. En feriebolig i Alsace kan give jer adgang til både naturoplevelser og kulturoplevelser for alle. Nyd roen og udsigten med et glas af husets vin, eller snør vandrestøvlerne og oplev bjergene og skovene helt tæt på.

Oplev områdets aktiviteter med familien, eller nyd en romantisk ferie for to

Man kan ikke sige Alsace uden at sige oplevelser på de kendte vingårde. Her kan I tage guidede ture rundt og smage vinen og lære om produktionen. Vidste I fx, at vin smager forskelligt, alt efter om den er dyrket på en bakke eller i en dal? Tag en kør-selv-tur rundt i området, eller meld jer til de guidede ture, så I med garanti ikke går glip af noget.  

I byerne kan I finde aktiviteter for de kulturinteresserede og dem, der er glade for at føle historiens vingesus. De smukke middelalderbyer, med gotiske kirker og krogede bindingsværkshuse giver jer følelsen af at være trådt tilbage i tiden. Strasbourg, som den bedst kendte by i området, viser tydeligt områdets fransk-tyske historie. Her finder I både en fransk og en tysk bydel, der hver især tilbyder sin egen kultur. Langs kanalerne i La Petite France kan I sætte jer på ældgamle vinstuer og nyde vinen fra området. Gå ikke glip af byens store, imponerende vartegn Notre Dame de Strasbourg med dens spir og lyserøde facade.  

Naturen i Rhine-bugten er frodig og tilbyder udsigt over grønne områder med de små hustage fra byerne plettet rundt i landskabet. Alsace ligger på den østlige side af Vosges bjergkæden, dækket af tæt og høj skov. Her finder I aktiviteter for hele familien, når I skal ud at nyde naturen. Her kan I vandre eller måske prøve at klatre rundt i bjergene og opleve dyrelivet. Eller tag en klatretur blandt trætoppene, hvor hele familien bliver udfordret.

I Alsace bliver I nødt til at smage på det hele: vin, øl og mad

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at I i Alsace bare må og skal smage på de forskellige vine. Her er I aldrig langt fra noget af den bedste vin i Europa. Selv på de mindste vinstuer eller lokale familierestauranter, kan I ikke gå fejl i byen med husets vin.  

Noget, der derimod ofte overrasker i Alsace, er den ligeledes stærke kultur for at brygge øl. Den tyske kulturarv skinner igennem her, og hver by vil have sit eget øl fra det lokale bryggeri, som de hver især mener er den bedste øl i verden. Det er ikke tilfældigt, at det kendte ølmærke Kronenbourg kommer fra Alsace.  

Alsace er ikke kun kendt for sine drikkevarer af høj kvalitet. Maden er i højsædet på lige fod, og den må I ikke gå glip af. Prøv deres udgave af en pizza, Flammekueche. En lækker pizzabund fra stenovnen, men i stedet for en base af tomat får I fyld af creme fraiche, ost, svampe og løg. Til dessert skal I prøve en Tarte aux poires, en af de kendte pæretærter med sprød bund og fyld af vaniljecreme.