Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Alle de bedste og mest familievenlige ferieboliger og ferieparker

Hos Alltime Travel har vi gennem mange år opbygget og samlet det bedste og største udvalg af lækre og familievenlige ferieboliger og ferieparker i hele Europa. På siden finder du et kæmpe udvalg af ferieboliger og lejligheder på alle de mest populære rejsemål i hele Europa.

Alltime Travel har erfaring fra mere end 20 år på det danske rejsemarked og tilbyder foruden ferieboliger også et af Danmarks største udvalg af skiferier og badelandsferier.

Søger du hjælpe til at finde den perfekte og familievenlige ferieboliger, sidder vores erfarne ferierådgivere klar til at hjælpe dig på tlf. 7015 3232.

Alltime Travel er et 100% danskejet rejsebureau med mere end 20 års erfaring i rejsebranchen, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Find inspiration til familiens næste ferie

Find inspiration til familiens næste sommerferie, efterårsferie eller blot en lille smuttur over grænsen til Tyskland, som hører til en af danskernes favoritdestinationer. Finder du ikke det du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som sidder klar med tips og gode råd til jeres næste familieferie.

Sommerferie 2023
Bestil sommerferien 2023

Book jeres feriebolig eller ferielejlighed til sommerferien 2023 allerede nu. Udforsk hele vores udvalg og find jeres favorit.

Kort
Søg feriebolig via kort

Søg nemt ferielejligheder via kort og udvælg en favoritbolig i lige det område I ønsker.

Hotel Well
Spar op til 57% og få All Inclusive light inkl.

Spar op til 57% på Hotel Well i Kroatien og få All Inclusive light med i prisen i skolernes sommerferie. På Hotel Well venter kæmpe pool, velvære og et hav af aktiviteter for hele familien!

Ren afslapning
Ferie med All Inclusive eller pension

Nyd en ferie med halvpension eller All Inclusive, og slip for selv at tilberede mad. Gå på opdagelse i vores udvalg af ferieboliger og hoteller med mulighed for pension eller All Inclusive.

Sikker bestilling

Alltime Travel er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos alltime-travel.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Ferielejligheder i hele Europa

Hos Alltime Travel finder du et stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger i hele Europa. Vi har noget for enhver smag og budget, som passer til hele familiens ønsker. I kan vælge mellem ferieboliger beliggende i by eller naturskønne omgivelser, med pool eller tæt på strand, aktivitetsspækket ferieparker eller små, private lejligheder. Alle ferieboligerne er fine og veludstyret med alt, hvad I behøver til en vellykket ferie. Uanset om I er på udkig efter en badeferie eller aktiv ferie, så finder I en feriebolig, som kan matche jeres ønsker.  Ferie med stor fleksibilitet

Der er mange fordele ved at tage på ferie i en feriebolig i Europa. En ferielejlighed giver jer stor fleksibilitet til at planlægge en ferie på jeres egne betingelser. I kan f.eks. selv tilberede måltider og nyde dem i hjemlige omgivelser i ro og mag. I har privatliv til at komme helt ned i gear og slappe af, hygge med spil, en god bog eller hvad I ellers ønsker at tilbringe ferien med.  

Hos Alltime Travel kan I vælge alt fra lejligheder i ferieparker med alle tænkelige faciliteter og aktiviteter tæt på til ferieboliger i rolige og naturskønne omgivelser væk fra bylivets høje tempo.