Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Alle de bedste og mest familievenlige ferieboliger og ferieparker

Hos Alltime Travel har vi gennem mange år opbygget og samlet det bedste og største udvalg af lækre og familievenlige ferieboliger og ferieparker i hele Europa. På siden finder du et kæmpe udvalg af ferieboliger og lejligheder på alle de mest populære rejsemål i hele Europa.

Alltime Travel har erfaring fra mere end 20 år på det danske rejsemarked og tilbyder foruden ferieboliger også et af Danmarks største udvalg af skiferier og badelandsferier.

Søger du hjælpe til at finde den perfekte og familievenlige ferieboliger, sidder vores erfarne ferierådgivere klar til at hjælpe dig på tlf. 7015 3232.

Alltime Travel er et 100% danskejet rejsebureau med mere end 20 års erfaring i rejsebranchen, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Find inspiration til familiens næste ferie

Find inspiration til familiens næste sommerferie, efterårsferie eller blot en lille smuttur over grænsen til Tyskland, som hører til en af danskernes favoritdestinationer. De helt store sommerferiedestinationer er Frankrig, Italien og Kroatien. Finder du ikke det du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som sidder klar med tips og gode råd til jeres næste familieferie.

Sommerferie
Nyd sommerferien 2024 i en feriebolig

Bestil sommerferien 2024 i en af vores lækre ferieboliger i Europa allerede nu.

Kort
Søg feriebolig via kort

Søg nemt ferielejligheder via kort og udvælg en favoritbolig i lige det område I ønsker.

Solrige Frankrig
Sommerferie i Frankrig 2024

Tag til Frankrig i sommeren 2024. Book jeres feriebolig eller ferielejlighed til sommerferien allerede nu og spar op til 20%. Udforsk vores udvalg og find jeres franske favorit.

Gode rabatter
Aktuelle tilbud

Gå på opdagelse i alle vores aktuelle tilbud og rabatter på ferieboliger i Europa. Der kan være mange penge at spare på sommerferien 2024 ved at bestille allerede nu!

Sikker bestilling

Alltime Travel er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos alltime-travel.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Ferielejligheder i hele Europa

Hos Alltime Travel finder du et stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger i hele Europa. Vi har noget for enhver smag og budget, som passer til hele familiens ønsker. I kan vælge mellem ferieboliger beliggende i by eller naturskønne omgivelser, med pool eller tæt på strand, aktivitetsspækket ferieparker eller små, private lejligheder. Alle ferieboligerne er fine og veludstyret med alt, hvad I behøver til en vellykket ferie. Uanset om I er på udkig efter en badeferie eller aktiv ferie, så finder I en feriebolig, som kan matche jeres ønsker.  De 7 mest populære destinationer

Der er mange gode feriedestinationer rundt om i Europa uanset om I er til sol og strand til storbyferie eller smuk natur. Vi har samlet Alltime Travels 7 mest populære feriedestinationer:

Adriaterhavskysten er et af vores mest populære områder i Italien og det er ikke uden grund. Området byder på charmerende små byer, smukke strande, hvor I kan nyde en afslappende ferie med sol, strand og god mad.
Gardasøen er en smuk destination i Italien med smuk natur og masser af aktiviteter for hele familien.  
Istrien i Kroatien byder på smukke strande, historiske byer og lækker mad.
Den Franske Riviera er en meget populær feriedestination i Frankrig, der med sine smukke strande, glamour og historiske byer som Cannes, Nice og Saint-Tropez klart er et besøg værd.
Alsace er en populær destination i Frankrig med sine smukke vinmarker og vidunderlige gastronomi.
Harzen er en af Tysklands populære feriedestinationer. Området byder på et væld af udendørs aktiviteter, smukke landskaber med historiske slotte.
Salzburgerland er ikke kun en populær destination til skiferie, men byder på spektakulære alpelandskaber som er vidunderlige at vandre i.  

Ferie med stor fleksibilitet

Der er mange fordele ved at tage på ferie i en feriebolig i Europa. En ferielejlighed giver jer stor fleksibilitet til at planlægge en ferie på jeres egne betingelser. I kan f.eks. selv tilberede måltider og nyde dem i hjemlige omgivelser i ro og mag. I har privatliv til at komme helt ned i gear og slappe af, hygge med spil, en god bog eller hvad I ellers ønsker at tilbringe ferien med.  

Hos Alltime Travel kan I vælge alt fra lejligheder i ferieparker med alle tænkelige faciliteter og aktiviteter tæt på til ferieboliger i rolige og naturskønne omgivelser væk fra bylivets høje tempo. 

De mest efterspurgte boliger hos Alltime Travel

Hos Alltime Travel ønsker vi at give dig den bedste rejse. Derfor har vi samlet vores mest efterspurgte boliger. Alle boliger er udvalgt af vores erfarne rejseeksperter.
Solrige Italien byder på fire af de mest efterspurgte ferieboliger

Kroatien er et mindre kendt feriedestination og man får meget for pengene. De mest efterspurgte ferieboliger i Kroatien er


Frankrig byder på 3 af vores mest efterspurgte ferieboliger

Østrig er også en fantastisk sommerferie destination med smuk natur og mange familievenlige aktiviteter

Vores naboland Tyskland har mange spændende ferieboliger og her kommer man ikke udenom