Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Le Clos d'Eguisheim

Oplev autentisk Alsacestemning hos Le Clos d’Eguisheim
Rejs til Frankrig, og bo på Residence Le Clos d'Eguisheim. Feriestedet ligger i byen Eguisheim, som er en af de absolut smukkeste byer på vinruten i Alsace. Residence Le Clos d'Eguisheim og Eguisheim ligger i den nordøstlige del af Frankrig, og byen er også kåret til ikke mindre end Frankrigs yndlingslandsby i 2013. 
Fakta om indkvartering
Supermarked
550 m
Restaurant
550 m
Indendørs pool
Legeplads

Velkommen til Le Clos d’Eguisheim

Opvarmet pool og udendørs børnepool 

Sørg for at pakke badetøjet i kufferten, inden I rejser til Residence Le Clos d'Eguisheim, for på feriestedet finder I nemlig både en opvarmet, indendørs pool og en mindre, udendørs børnepool. Den udendørs børnepool er kun åben fra juni til august, hvor vejret indbyder til udendørs badning i området, men den indendørs pool, kan I benytte hele året.  

Den indendørs pool egner sig både til børn og voksne, da det varme vand kan holde de små ved en behagelig temperatur, mens de plasker rundt i vandet. Det er også oplagt at bruge den indendørs pool til at svømme et par baner eller fem om morgenen, inden I tager hul på en ny dag. 

Smag på Frankrig

I Eguisheim finder I en række gode restauranter og spisesteder, og det er derfor oplagt at gå ud og smage på Frankrig og de franske specialiteter, når I besøger Le Clos d'Eguisheim. Der er flere restauranter i området, som mange med stor tilfredshed ynder at besøge, når de besøger Eguisheim. 

Der er selvfølgelig også et stort udvalg af andre muligheder, og I kommer uden tvivl ikke til at rejse sultne hjem fra Frankrig, når I har besøgt Eguisheim.  

Lokale forretninger i farverige bindingsværkshuse 

Det er oplagt at gå på oplevelse i de lokale butikker og forretninger, når I besøger Eguisheim. Byen er nemlig fyldt med hyggelige og skønne små forretninger, som holder til i de farverige bindingsværkshuse, som byen er fyldt med.  

I Eguisheim finder I for eksempel forretninger med lokale kreationer, og forretninger, der sælger gaver og specialiteter, så I kan uden tvivl også finde et par ting eller ti, I kan pakke med hjem i kufferten til evigt minde om jeres rejse til vinruten i Alsace.  

Ro, interaktiv skattejagt, golf og ridning

Le Clos d'Eguisheim er indrettet i en traditionel alsacisk stil, og på feriestedet kan I for alvor komme ned i gear og nyde den ro, der uden tvivl vil sænke sig i de smukke omgivelser, feriestedet byder på.  

På Residence Le Clos d'Eguisheim kan børn og barnlige sjæle boltre sig med den interaktive skattejagt, mens det i umiddelbar nærhed til Residence Le Clos d'Eguisheim er muligt at spille golf og ride på hesteryg. Golfbanen finder I nemlig kun 12 kilometer fra feriestedet, mens I kan ride på heste i den nærliggende by Colmar.  

Farverige bindingsværkshuse og en smuttur til Colmar 

Eguisheim er en ældre middelalderlandsby med et helt utroligt charmerende udtryk. I byen finder I nemlig masser af farverige bindingsværkshuse, som er omgivet af smukke vinmarker og skøn natur. Det er derfor en helt oplagt ide at gå en tur i området og opleve den helt fantastiske kultur og stemning, der er i byen.  

Residence Le Clos d'Eguisheim ligger kun et stenkast fra byen, og I kan derfor let slentre en aftentur eller en frisk tur fra morgenstunden, og på den måde kan I mærke og nyde byen en masse, mens I bor på Residence Le Clos d'Eguisheim.  

Eguisheim ligger desuden kun syv kilometer fra en anden skøn og charmerende fransk by, nemlig Colmar. Colmar ligger ligeledes på vinruten i Alsace, og i byen finder I blandt andet Little Venice, også kendt som Lille Venedig, hvor I kan sejle en tur på kanalerne og opleve endnu en charmerende, gammel fransk by. I kan også opleve Colmars byliv med torvemarkeder, museer og restauranter.