Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Le Clos d'Eguisheim

Supermarked
550 m
Restaurant
550 m
Indendørs pool
Legeplads
Oplev autentisk Alsacestemning hos Le Clos d’Eguisheim
Rejs til Frankrig, og bo på Residence Le Clos d'Eguisheim. Feriestedet ligger i byen Eguisheim, som er en af de absolut smukkeste byer på vinruten i Alsace. Residence Le Clos d'Eguisheim og Eguisheim ligger i den nordøstlige del af Frankrig, og byen er også kåret til ikke mindre end Frankrigs yndlingslandsby i 2013. 
Fakta om indkvartering
Supermarked
550 m
Restaurant
550 m
Indendørs pool
Legeplads

Velkommen til Le Clos d’Eguisheim

Opvarmet pool og udendørs børnepool 

Sørg for at pakke badetøjet i kufferten, inden I rejser til Residence Le Clos d'Eguisheim, for på feriestedet finder I nemlig både en opvarmet, indendørs pool og en mindre, udendørs børnepool. Den udendørs børnepool er kun åben fra juni til august, hvor vejret indbyder til udendørs badning i området, men den indendørs pool, kan I benytte hele året.  

Den indendørs pool egner sig både til børn og voksne, da det varme vand kan holde de små ved en behagelig temperatur, mens de plasker rundt i vandet. Det er også oplagt at bruge den indendørs pool til at svømme et par baner eller fem om morgenen, inden I tager hul på en ny dag. 

Smag på Frankrig

I Eguisheim finder I en række gode restauranter og spisesteder, og det er derfor oplagt at gå ud og smage på Frankrig og de franske specialiteter, når I besøger Le Clos d'Eguisheim. Der er flere restauranter i området, som mange med stor tilfredshed ynder at besøge, når de besøger Eguisheim. 

Der er selvfølgelig også et stort udvalg af andre muligheder, og I kommer uden tvivl ikke til at rejse sultne hjem fra Frankrig, når I har besøgt Eguisheim.  

Lokale forretninger i farverige bindingsværkshuse 

Det er oplagt at gå på oplevelse i de lokale butikker og forretninger, når I besøger Eguisheim. Byen er nemlig fyldt med hyggelige og skønne små forretninger, som holder til i de farverige bindingsværkshuse, som byen er fyldt med.  

I Eguisheim finder I for eksempel forretninger med lokale kreationer, og forretninger, der sælger gaver og specialiteter, så I kan uden tvivl også finde et par ting eller ti, I kan pakke med hjem i kufferten til evigt minde om jeres rejse til vinruten i Alsace.  

Ro, interaktiv skattejagt, golf og ridning

Le Clos d'Eguisheim er indrettet i en traditionel alsacisk stil, og på feriestedet kan I for alvor komme ned i gear og nyde den ro, der uden tvivl vil sænke sig i de smukke omgivelser, feriestedet byder på.  

På Residence Le Clos d'Eguisheim kan børn og barnlige sjæle boltre sig med den interaktive skattejagt, mens det i umiddelbar nærhed til Residence Le Clos d'Eguisheim er muligt at spille golf og ride på hesteryg. Golfbanen finder I nemlig kun 12 kilometer fra feriestedet, mens I kan ride på heste i den nærliggende by Colmar.  

Farverige bindingsværkshuse og en smuttur til Colmar 

Eguisheim er en ældre middelalderlandsby med et helt utroligt charmerende udtryk. I byen finder I nemlig masser af farverige bindingsværkshuse, som er omgivet af smukke vinmarker og skøn natur. Det er derfor en helt oplagt ide at gå en tur i området og opleve den helt fantastiske kultur og stemning, der er i byen.  

Residence Le Clos d'Eguisheim ligger kun et stenkast fra byen, og I kan derfor let slentre en aftentur eller en frisk tur fra morgenstunden, og på den måde kan I mærke og nyde byen en masse, mens I bor på Residence Le Clos d'Eguisheim.  

Eguisheim ligger desuden kun syv kilometer fra en anden skøn og charmerende fransk by, nemlig Colmar. Colmar ligger ligeledes på vinruten i Alsace, og i byen finder I blandt andet Little Venice, også kendt som Lille Venedig, hvor I kan sejle en tur på kanalerne og opleve endnu en charmerende, gammel fransk by. I kan også opleve Colmars byliv med torvemarkeder, museer og restauranter.