Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
All Inclusive
Strand
Græs, 1 km
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Familievenlige ferielejligheder i Østrigs natur
Hotel Der Waldhof har masser at byde på. Hotellets egen restaurant forkæler jer både til morgen, middag og aften med velsmagende måltider. Book en ferielejlighed og skab den perfekte ferie med en kombination af aktive og afslappende dage i den smukke østrigske natur.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
All Inclusive
Strand
Græs, 1 km
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads

Velkommen til Hotel Der Waldhof

All inklusive

Feriekærligheden går gennem maven på Waldhof og selvfølgelig alt inklusive! Start dagen med en solid morgenbuffet. Uanset om det er sødt eller surt, let eller solidt - så skal I nok få jeres sult dækket. Vores personlige favorit: friske vafler, tilberedt direkte ved buffeten! Hvis I ønsker det, kan I enten pakke en madpakke med til jeres udflugt eller også kan I tilmelde jer hotellets frokostbuffet. Efter en lille eftermiddagssnack kan I glæde jer til aftensmaden med attraktive temaaftener, lækre måltider efter lokale traditioner, frisk salat og meget mere.  Den store salat- og forretsbuffet stå klar hver aften, ligesom der også står en lækker dessertbuffet klar hver dag. Af drikkevare indgår Ikke-alkoholiske drikkevarer, kaffe, te, fadøl, hvedeøl, husets vin og snaps

Afslapning ved spa og pool

Hotel Der Waldhof indbyder til en hyggelig og afslappende ferie, hvor I kan komme helt ned i gear og slappe af. Feriestedet har et spaområde på hele 1.000 kvadratmeter, som er opdelt i en voksenafdeling og en familieafdeling. Her kan I nyde roen i de mange forskellige saunaer, boblebade og spabade og nyde en kold forfriskning i baren. 

Der er også mulighed for at tage en dukkert i den udendørs swimmingpool, hvor I kan slikke sol på de mange solsenge i poolområde. Skal formen holdes ved lige, er fitnesscenteret fyldt med maskiner til både vægtløftning og konditionstræning. Bagefter kan I booke en massagebehandling, så I kan få slappet af. 

Indkøbsmuligheder

Feriebyen Zell am See er en lille perle omgivet af den skønne østrigske natur og søen Zell. Byens centrum ligger nær den smukke ferskvandssø, og i de stemningsfyldte gader findes gode indkøbsmuligheder. De charmerende smalle og snoede gader er fyldt med både lokale supermarkeder og købmænd samt lokale forretninger, der sælger tøj, sko, smykker og meget mere.  

Naturoplevelser og aktiviteter

Hotel Der Waldhof er med sin beliggenhed i Zell am See tæt på et væld af unikke naturoplevelser og aktiviteter. Ferielejlighederne er placeret centralt i De Østrigske Alper med kort afstand til bjerget Schmittenhöhe. I de bjergrige omgivelser kan I tage på udflugter med skønne vandre- og cykelture og opleve gletsjere, bjergtinder og frodige skovområder. Prøv også de mange aktiviteter såsom vandsport på søen Zell, mountainbiking, bjergklatring, bobslædebaner og svævebaner. Den smukke natur sætter rammerne for uforglemmelige dage i det fri.