Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ferielejligheder i Østrig
Enestående naturlandskaber, storslåede bjergkæder, frodige dale og gæstfrie landsbyer – det er, hvad der venter jer i Østrig. Landet med sine utallige bjergrige landskaber indbyder til mindeværdige rejser. Book en feriebolig i en lille charmerende bjerglandsby, eller bo i en ferielejlighed i en af de attraktive storbyer.
Mest populære rejsemål i Østrig (4)
Salzburgerland
Salzburgerland
I det gudeskønne område Salzburgerland i Østrig finder I et ferieområde, hvor man ikke kan komme til at kede sig. Her kan I opleve den rige bjergluft, mens I...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Smukke naturomgivelser
 • Ikonisk hovedstad
 • Afslapning og idyl
Feriesteder
10 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Tirol
Tirol
Naturoplevelserne venter rundt om hvert et hjørne. Med så mange høje bjerge indbyder Tyrol også til aktive ferier med fysiske udfoldelser. Lokalbefolkningen i de charmerende byer er utroligt gæstfrie og...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Imponerende bjergskråninger
 • Blomstrende dale
 • Masser af aktivitetesmuligheder
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Steiermark
Steiermark
Udvalget af ferielejligheder i Steiermark er bredt – book en moderne feriebolig i delstatens hovedstad Graz, eller nyd den idylliske charme i en mindre landsby. Byerne rummer både historiske oplevelser...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Smukke bjerge og søer
 • Rigt dyreliv
 • Besøg Graz eller Spielberg
Feriesteder
7 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Kärnten
Kärnten
Det sydligste forbundsland i Østrig er Kärnten, som er en populær feriedestination for både udenlandske turister og østrigerne selv. Kärnten er et bjergrigt område omgivet af Alperne mod nord og...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Østrigsk charme
 • Turkisblå søer
 • Oplevelser i naturen
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se rejsemål

Velkommen til Østrig

Østrig har meget at byde på

Landet er spækket med naturoplevelser og historiske seværdigheder i alle afkroge. Besøg de imponerende storbyer med middelalderlige bygninger og oplev den enestående arkitektur. Tag på vandreture i bjergkæderne omgivet af udsigt til klippeformationer, bjergsøer og dybe dale. Eller få fart på ferien med skisportsaktiviteter for hele familien. Uanset om I foretrækker en ferielejlighed i en fredelig bjerglandsby, aktiv ferie med fart over feltet eller storbyferie med kultur og seværdigheder, lever Østrig op til forventningerne.

Aktiv ferie i bjergene

Størstedelen af det østrigske landareal er beliggende i bjergområder, hvoraf Alperne udgør det meste. Derfor er det heller ikke overraskende, at skisport er nationalsporten. Østrig er skisportens hjemland, og der er uendeligt mange muligheder for at tage på aktiv ferie i de storslåede bjerge. Dog byder Alperne på andet end skiferie, da området er spækket med frodig natur om sommeren.  

Det skaber også mulighed for at opleve Alperne via en masse forskellige sportsgrene. Det er oplagt at cykle rundt på de mange udfordrende mountainbike-ruter eller tage lifte op i bjergene og gå ned imens I nyder den smukke udsigt. Er I vovede, kan I prøve at klatre på bjergvægge og indånde den friske bjergluft.

Maleriske naturlandskaber

Østrig er et land med uendeligt mange utrolige og helt berusende naturområder og landskaber. De østrigske bjergkæder med de blanke bjergsøer er som taget ud af et postkort, og fra udkigspunkterne fanges øjnene hele tiden af nye detaljer i landskabet. Delstaterne Tirol og Salzburg er de områder i landet, som bærer størst præg af Alperne, og landskabet er som designet til at tage de mest utrolige billeder. Burgenland, som kan oversættes til ”slottenes land”, byder på udflugter til de mest imponerende slotte bygget midt i de naturskønne omgivelser.  

Det er også her, I finder Østrigs største sø, Neusiedler See. Med så mange seværdige naturområder er det ikke overraskende, at der findes hele seks nationalparker i landet. Den største og ældste nationalpark, Hohe Tauern, byder på alt fra Europas største vandfald til en gletsjer og 10.000 forskellige dyrearter.

Smag på de østrigske madtraditioner

Østrig byder på autentiske ferieoplevelser i et gæstfrit land, hvor man også bliver nødt til at smage på de gastronomiske traditioner. Det østrigske køkken er præget af velsmagende kødretter og lækre kager. En tur til Østrig er ikke komplet uden en ægte wienerschnitzel på et af de lokale spisesteder – selvfølgelig serveret med en kold fadøl. Tafelspitz er den officielle nationalret og består af kogt oksekød med grøntsager og krydderier, ofte serveret med kartofler.  

Til den søde tand kan I bestille et stykke apfelstrudel eller den verdenskendte sachertorte. Den østrigske gastronomi er alsidig og byder på noget for enhver smag.

Storbyferie med imponerende seværdigheder

Selvom størstedelen af Østrig er præget af fredelige og idylliske bjerglandskaber, er der gode muligheder for at tage på storbyferie og opleve landets kultur og historie. I hovedstaden, Wien, venter store arkitektoniske og kulturelle oplevelser. Katedraler, museer, slotte og paladser pryder den skønne by, hvor man hele tiden bliver overvældet af de smukke bygninger.  

Besøg det historiske centrum, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, og lad jer betage af de mange slotte med deres store haver og de mange andre monumenter. Salzburg er en anden skøn storby med historiske seværdigheder og flotte monumenter såsom gotiske slotte og royale paladser fra barokken. Mozart blev født i Salzburg, så besøg hans barndomshjem, som i dag er et museum.