Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Strand
Sand, 1.4 km
Supermarked
100 m
Restaurant
Legeplads
Valbella er en favorit hos hele familien
Ferielejlighederne i Valbella ligger i den norditalienske by Bibione. Her er der alt, hvad I har brug for på jeres næste ferie med dejligt poolområde, . Lejlighederne findes i forskellige størrelser alt efter behov.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Strand
Sand, 1.4 km
Supermarked
100 m
Restaurant
Legeplads

Velkommen til Valbella Residence

Ferielejligheder i Valbella – udsigt over Adriaterhavet

Ferielejlighederne ligger tæt placeret på det brusende Adriaterhav, ligesom der også er et skønt stort poolområde. Der findes nemlig hele syv swimmingpools beregnet til voksne og fem til børnene i familien. Så er der mulighed for, at alle kan få svømmet og badet. 

Når I er færdige med at bade eller dase ved Valbellas pools, kan I tage ned til Adriaterhavet, hvor I enten kan fortsætte jeres bade- og daseaktiviteter, eller I kan gå en tur i det bløde sand langs havets smukke vand. Adriaterhavet ligger ikke langt fra Valbella, og gider I ikke at gå der hen, er der gratis busservicen. så selv turen derned behøver ikke at være en anstrengende affære. 

Mulighed for god mad hos Valbella

Når sulten melder sig, er restauranten helt sikkert et besøg værd. Her kan I nyde de italienske retter på stedet, eller hvis I bare har brug for familiehygge på altanen, kan I tage en italiensk pizza med hjem til lejligheden. 

Skal der en prik over i’et, kan I efter jeres middag besøge Valbellas isbod, som byder på forskellige slags is. Det er en oplagt mulighed for at få sig en lækker dessert eller for at blive kølet lidt ned i løbet af dagen. Når aftentimerne begynder at falde på, har feriestedet også en bar, hvor I kan opholde jer og få en drink.  

I Bibione findes der også både restauranter og barer. Eksempelvis kan I få stillet den søde tand på et af Italiens berømte spisesteder, der specialiserer sig i dessert. Her er det blandt andet populært at få sig en italiensk gelato. 

Kan jeg shoppe og handle ind ved Valbella?

Lige ved siden af Valbella finder I et supermarked, som sælger alt, hvad I har brug for, hvis I selv ønsker at tilberede et ægte italiensk måltid. I supermarkedets udvalg finder I blandt andet friskbagt brød og frugt og grønt, så I har et godt udgangspunkt for selv at sammensætte jeres menu. Har I brug for at tage en snack eller lidt læskende drikkevarer med hjem, finder I det også her. 

Fra ferielejlighederne er der blot en kilometer til Bibiones centrum. Her finder I forskellige butikker, der sælger tøj, badetøj, og hvad turister ellers kunne få brug for. 

Oplevelser og aktiviteter ved Valbella

Selvom det kan være fristende at bruge hele sin ferie på at ligge ved poolen, er der også andre ting at give sig til i området. Vil I have et kulturelt indspark, ligger den flotte Chiesa Santa Maria Assunta i nærheden. Det er en god mulighed for at se et stykke arkitektur fra den katolske verden.  

Skal børn og barnlige sjæle tilgodeses, finder I i Bibione også temaparken Luna Park Adriatico, som er gratis at besøge. Vil man prøve forlystelserne, koster disse dog en indgangsbillet. Kunne I tænke jer at opleve naturen i området, skal I heller ikke meget mere end en kilometer væk for at opleve Val Grande-dalen, som bl.a. byder på et imponerende landskab med bjerge.