Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag familien med til det oplevelsesrige og populære støvleland - Italien!
Drømmer du om en uforglemmelig ferie under sydeuropæiske himmelstrøg, kan du pakke kufferten og rejse til skønne Italien. Italien grænser op til Middelhavet og er på mange måder landet, der er leveringsdygtigt i det hele. Du kan nemlig rejse til Italien, uanset om du er interesseret i betagende naturoplevelser, byliv eller idyllisk, landlig ro, badeferier eller skiferier, eller om du vil rejse ud i verden for at opleve kunst, kultur eller historie.  I det støvleformede land kan du nemlig både opleve imponerende, historisk arkitektur, kunstneriske forestillinger og fortællinger, en autentisk og inspirerende kultur, lange, smukke sandstrande, maleriske landskaber og landsbyer, blikstille bjergsøer og snefyldte bjergtoppe. Vi tilbyder ferielejligheder i alle de skønneste dele af Italien, så du kan pakke kufferterne og rejse afsted på en uforglemmelig rejse til Italien. Se vores udvalg af ferieboliger nu og book din favorit. 
Mest populære rejsemål i Italien (6)
Adriaterhavskysten
Adriaterhavskysten
Adriaterhavskysten i Italien byder på masser af sol, varme og lange, bløde sandstrande - perfekt til årets badeferie med familien. Alltime Travel har samlet en masse fine ferieboliger, så I...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Oplev den kendte by Venedig
 • Hyggelige, italienske byer
 • Lækre strande
Feriesteder
44 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Gardasøen
Gardasøen
Italiens - ja, faktisk Sydeuropas største sø - byder jer velkommen med utrolig skønhed og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Book en af vores skønne ferieboliger ved Gardasøen og...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Hyggelige, små byer
 • Badeferie for hele familien
 • Store naturoplevelser
Feriesteder
16 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Toscana
Toscana
Toscana, beliggende på Italiens vestkyst ud til det Tyrrhenske Hav, er et af de mest populære og velkendte områder i støvlelandet. Der er mange gode grunde til at besøge regionen,...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Vinmarker og cypresser så langt øjet r...
 • Velsmagende vine og italienske specialit...
 • Ro i hyggelige omgivelser
Feriesteder
6 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Comosøen
Comosøen
Hold ferie under sydens sol omgivet af frodig natur og hyggelige, små byer. Comosøen tilbyder krystalklart badevand og en fantastisk udsigt over alt, og så er du garanteret en ferie,...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Rolig ferie i smukke omgivelser
 • Hyggelige byer med flot arkitektur
 • Nyd synet fra vandet
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se rejsemål
Sardinien
Sardinien
Ønsker du en badeferie, så er Sardinien destinationen. Øen er kendt for sine smukke hvide sandstrande og krystalklart vand. Oplev naturen og det rige dyreliv. Kig bl.a. efter flamingoer ved...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Smukke sandstrande ud til Middelhavet
 • Spændende naturoplevelser
 • Aktiv ferie for hele familien
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Elba
Elba
Elba er en smuk ø beliggende ud for den italienske kyst og er et populært rejsemål for både lokale og internationale gæster. Med sit krystalklare vand, smukke natur, charmerende landsbyer...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Italiens 3. største ø
 • Lækre strande med krystalklart vand
 • Charmerende byer
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se rejsemål

Ferieboliger og ferielejligheder i skønne Italien!

Rejs til Italien og oplev Venedig, Rom, Toscana, Gardasøen, Vatikanstaten eller San Marino

Der er mange grunde til at bestille en feriebolig i Italien, og der er også masser af grunde til at gøre det mere end én gang. Besøg for eksempel den sagnomspundne by Venedig, hvor du kan sejle rundt i gondoler i byens kanaler til skønsang. Du kan også besøge grønne og sjælfulde Toscana, hvor du vil kunne nyde de smukke olivenlunde og vinmarker, mens du lader dig betage af de uspolerede landskaber og uforglemmelige naturoplevelser.  

Det er også oplagt at besøge landets hovedstad, hvor du kan få et unikt historisk indblik. Den italienske hovedstad, Rom, var tidligere hovedstad i Romerriget, og det bærer byen stadig præg af i dag. Rom er nemlig fyldt med unikke, smukke og historiske bygninger og ruiner med mange år på bagen og spændende fortællinger. 

Mange danskere elsker også Gardasøen, og i mange familier er der faste traditioner for et årligt besøg ved den famøse sø. Det er ikke tilfældigt, fordi ved Gardasøen kan du opleve fantastisk natur, flot udsigt og en masse sjove ferieaktiviteter. 

Som noget helt unikt finder I også to selvstændige småstater i Italien; Vatikanstaten i Rom og San Marino i Appenninerne, der ligger halvvejs mellem Rom og Venedig. Vatikanstaten har et areal på 0,44 kvadratkilometer og er formelt set verdens mindste land målt både på areal og indbyggertal. Det er fra Vatikanstaten, at Paven leder den romerskkatolske kirke, og den lille stat rummer trods sin størrelse en lang og meget unik historie. 

Smag på det italienske køkken, og oplev italiensk kultur 

En stor del af den italienske kultur tager afsæt i familieliv og det at samles om noget, og derfor vil I også opleve en stærk kultur, når I besøger Italien. Her vil I kunne se familier samles om måltider, kaffe og afslappende stunder midt på dagen og ud på aftentimerne. 

Det italienske køkken er kendt og elsket i hele verden, og når sulten melder sig på jeres rejse, kan I se frem til at fylde maverne med alle de italienske specialiteter, som også italienerne elsker at mødes om. 

Landet er kendt for at lave simple, men lækre retter i absolut verdensklasse, og hemmeligheden bag det italienske køkken er gode råvarer og gennemtænkte smagssammensætninger. Glæd dig til at sætte tænderne i en italiensk pizza, pasta, antipasti, fisk og skaldyr eller en helt femte specialitet. Det italienske køkken skuffer ikke. 

I skal selvfølgelig heller ikke tørste på jeres rejse til det sydeuropæiske ferieparadis, og også her er Italien leveringsdygtig. Italien er nemlig kendt for vin, espresso og grappa.  

Italien er et af verdens førende vinproducerende lande, og derudover elsker man en god, sort, stærk og varm kop espresso. Hvis du er til de stærkere dråber, kan du bestille en grappa, som er en italiensk brændevin. Grappa er lavet af overskudsrester fra vinproduktion og er derfor et særdeles smart produkt. 

Italien er dog kendt for mere end pasta og pizza, og hvis du elsker kultur, er det oplagt at tage ind at se en opera eller en ballet. Både balletten og operaen stammer nemlig fra Italien, og landet har en lang og stolt tradition med at levere absolut uforglemmelige forestillinger inden for begge genrer.