Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Supermarked
100 m
Restaurant
Pragtfuldt poolområde for hele familien! Et rent ferieparadis
Nyd en ferie med masser af sjov på familievenlige Planetarium, som tilbyder alt, hvad hjertet begærer. Her kan du se frem til en stor pool, strand inden for kort afstand og animation for for hele familien i højsæsonen. Ferielejlighederne er særdeles velegnede til børnefamilier med restaurant på matriklen og hele tre pools, vandrutsjebane og legeområde for børn.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Supermarked
100 m
Restaurant

Velkommen til Villaggio Planetarium

Masser af sjov, leg og afslapning for både store og små

Er du på udkig efter den perfekte ferie for hele familien, og hvor der er plads til masser af sjov og underholdning? Planetarium har det hele, og her kan du nyde ferien i dejlige omgivelser for både børn og voksne. Du får afslapning på højeste niveau, masser af sjov for børnene, sportsturneringer og meget andet. Området byder på 218 ferielejligheder, der alle er indrettet med det nødvendige til ferien, hvad end du skal afsted med hele familien eller bare et par stykker. Du får godt med plads og nogle skønne faciliteter til ferien.  

Ferie med plads til alle

Aparthotel & Villaggio Planetarium rummer hele tre swimmingpools med et område for familiens små børn, sjov på vandet og en 4,5 meter høj vandrutsjebane. Du kan nemt følge med fra kanten af en af de mange liggestole og solparasoller fra det store afslapningsområde, mens du nyder en god bog, en podcast eller hvad du foretrækker. 

Er du mere til stranden, er der kun 1,3 kilometer til den nærmeste strand, der byder på alt det, som Italien er højt elsket for. Stranden er særdeles børnevenlig med et bredt sandstykke, så børnene trygt kan lege.

Stå selv for maden med autentiske råvarer

Vil du gerne selv stå for morgenmaden, eller trænger du til en aften med hjemmelavet mad? Så er det heldigvis nemt, når du vælger at holde ferien på Planetarium. Med køkkenfaciliteterne får du og familien mulighed for at lave jeres favoritretter eller smage på Italiens autentiske og helt fantastiske råvarer. 

Inden for kort afstand til ferielejlighederne finder du større supermarkeder, hvor du kan klare alle de daglige indkøb. Med få meter til hvert supermarked er det nemt og enkelt at få klaret, og her kan du glæde dig til skønne grøntsager, velsmagende frugt og meget andet. Vil du gerne på shoppingtur, finder du også masser af muligheder i Bibione, der byder på små og store butikker for enhver smag. 

Et lokalområde med masser af muligheder

En ferie i byen Bibione giver dig en idyllisk ferie med plads til både kulturliv og afslapning. Byen byder på de smukkeste strande, restauranter, underholdning og selvfølgelig lidt historie, som kan være feriens kulturelle indslag. For den ultimative afslapning kan du besøge en af byens spasteder, der for alvor kan få dig ned i gear og forkæle dig med dejlige behandlinger. 

Bibione byder også på små, gamle gader, der emmer af idyl. Vil du gerne et smut til storbyen, befinder I jer cirka en times kørsel fra Venedig, og her får du storby for alle pengene med masser af kultur og shoppingmuligheder. 


Find det hele på Planetarium

Familieferien skal ikke kun rumme noget for alle. Den skal samtidig også gøre det nemmere for dig at trække stikket og slippe for alt det praktiske og koordinering. Heldigvis kan du vælge at holde hele ferien på Planetarium Resort, for her finder du en skøn restaurant, der er beliggende på resortet. Restauranten serverer en morgenmadsbuffet, og derudover serveres der også frokost og aftensmad. 

Hvis du gerne vil ud og opleve Bibione, er der også massevis af skønne restauranter at gå efter. Besøg en af byens pizzarestauranter for overdådige pizzaer, eller tag på gastronomisk tur i byens centrum. Du finder også skønne barer langs stranden, der byder på alt fra en kold øl til vin med den perfekte temperatur og lækre cocktails.  

Underholdning for alle

Der hersker ingen tvivl om, at Planetarium byder hele familien velkommen. Her er der tonsvis af aktiviteter, som bliver planlagt af personalet, eller som du og familien selv kan sætte i gang. Først og fremmest finder du et helt område, der byder på volleyballbane, bordtennis, rutsjebaner, gynger og meget andet.  

Derudover arrangerer hotellets personale en lang række af aktiviteter for hele familien med deres Animation Program i højsæsonen. Det byder blandt andet på børneklub om morgenen, aquagym, sportsturnering og beachvolley. Hver uge inviterer feriestedet også til deres Pasta Party.