Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Tilbud, rabatter, kampagner og afbudsrejser på ferieboliger

Drømmer du om en uforglemmelig ferie i Europa, men kan samtidig godt lide at spare en masse penge? Her på siden har vi samlet alle vores aktuelle tilbud, rabatter, afbudsrejser og kampagner på ferieboliger. Udforsk vores nøje udvalgte samling af charmerende ferielejligheder, hyggelige hytter og moderne hoteller spredt over Europas mest betagende destinationer, hvor du både finder strande, byliv og smuk natur. 

Spar op til 20% på ferielejligheder i Frankrig

Bestil inden d. 28/3 og spar op til 20% på populære ferielejligheder i Frankrig. Vælg mellem lejligheder tæt på strand og byliv med gode faciliteter for hele familien. 

Spar op til 32% på Hotel Well incl. All Inclusive light

Spar op til 32% på storfavoritten Hotel Well i Kroatien, hvor I får All Inclusive light med i prisen. Glæd jer til kæmpe poolområde og underholdning!

Spar op til 15% på ferieboliger på Adriaterhavskysten i Italien

Spar op til 15% på ferielejligheder på Adriaterhavskysten i Italien med ankomst fra d. 23/3 - 13/7 og 24/8 - 08/11 2024. Gælder ved bestilling inden d. 31/1 2024.

Spar op til 20% på ferieboliger i Kroatien

Spar op til 20% på fine og familievenlige ferieboliger i smukke Kroatien. Tilbuddet gælder til d. 1/2 2024 og gælder i skolernes sommerferie!

Gode børnerabatter på Hotel Sotelia i Slovenien

Spar op til 40% på lækre Hotel Sotelia i Slovenien. Book f.eks. 2 voksne og 1 barn under 12 år. Hotel Sotelia byder på stort vandland, halvpension og lækker wellnessafdeling. 

Se hele vores udvalg af ferieboliger i Europa

Rabatter, afbudsrejser og last minute tilbud

Kom billigere på sommerferie

Drømmer du om afslapning ved pool eller strand? Eller måske vandreture i bjergene? Måske opleve en af Europas spændende storbyer? Hvorfor ikke gøre det til en billigere pris? Udforsk vores eksklusive rabatter på ferieboliger og oplev unikke destinationer til overkommelige priser. Der kan nemlig være mange penge at spare blandt vores kampagner, last minute tilbud og afbudsrejser. Dyk ned i alle vores særtilbud og lad dig friste med fine ferielejligheder. 

Oplev Italien, Frankrig og Kroatien med rabat

Opdag vores udvalgte destinationer! Fra de idylliske strande i Sydeuropa til kulturelle oplevelser i charmerende byer - vi har noget for enhver smag! Italien, Frankrig og Kroatien er de helt store favoritter og der kan være penge at spare med vores early bird-rabatter - men skynd dig. Rabatterne gælder kun i udvalgte perioder.