Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udforsk det smukke sydeuropæiske land Kroatien!
Rejs til Kroatien og få ferieoplevelser, du sent vil glemme. Kroatien er for mange en uopdaget ferieperle, og hvis du er en af dem, der endnu ikke har opdaget, hvor skøn en feriedestination Kroatien er, har du noget at se frem til. Det er nemlig ikke uden grund, at Kroatien er på vej mod at blive et af de mest populære ferielande i Europa, fordi der er en masse at byde på, når det kommer til natur, kultur og historie.
Mest populære rejsemål i Kroatien (3)
Istrien
Istrien
Halvøen Istrien i det nordvestlige Kroatien er en af de smukkeste og mest mindeværdige destinationer i det naturskønne land. Mod nord støder regionen op til grænsen af Slovenien og omgives...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Skønne bademuligheder
  • Byer med romerske ruiner
  • Nationalpark med 14 øer
Feriesteder
23 mulige ferieboliger
Se rejsemål
Krapina-Zagorje
Krapina-Zagorje
I det nordlige Kroatien ligger regionen Krapina-Zagorje, som omfatter det meste af den historiske region Hrvatsko Zagorje. Zagorje er kroatisk for ”bagland”, og navnet er passende, da området er geografisk...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Skovområder i bakkede landskaber
  • Middelalderslotte og gamle byer
  • Museer for de historieinteresserede
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se rejsemål
Krk
Krk
Krk er den største ø i Adriaterhavet og omkranses af det azurblå hav. Tag familien med til den smukke ø Krk og oplev alt hvad Adriaterhavet har at byde på....
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Gode badestrande
  • Aktivferie med vandsportsaktiviteter
  • Flotte naturomgivelser
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se rejsemål

Velkommen til populære Kroatien!

Ferieboliger i en uopdaget ferieperle – rejs til Kroatien ved den azurblå kyst 

Kroatien grænser op til Adriaterhavet og har samlet set 1.800 kilometer kyst. Vandet i Adriaterhavet er krystalklart og azurblåt, og det er uundgåeligt ikke at stirre timevis på det glitrende vand. Langs kysten finder du små, charmerende byer, og de kroatiske strande er ofte prydet af fine pinjetræer og de grønne nåletræer cypresser. Derfor ser de kroatiske strande ikke ud som enhver anden strand, du har besøgt i Europa. 

Vi tilbyder ferieboliger i alle de skønneste dele af Kroatien. Gør dig klar til at besøge landet med de smukke strande og book en ferielejlighed i Kroatien nu. Se vores udvalg af ferieboliger i Kroatien, book din favorit, og pak kufferterne til en mindeværdig ferie. 

Oplev de historiske byer Poreč, Split og Dubrovnik

Der er en masse at opleve i Kroatien, og foruden de smukke kyster er det oplagt at besøge nogle af landets centrale byer. Kroatien har nemlig en masse kultur og historie at byde på, og netop landets historiske bygninger og bydele er nogle af dem, turister verden over valfarter til landet for at opleve. Landet har nemlig en lang og sej historie og er først sent blevet et selvstændigt land.  

Mange turister er blandt andet vilde med Poreč, og det forstår vi godt. Poreč ligger nemlig helt ud til Adriaterhavet ved den kroatiske kyst, og byen var førhen en af de største fiskerbyer i landet. I dag er byen en af de mest besøgte i Kroatien. Her får man nemlig både strand, badeferie, kultur, byliv og historie. Byens gader er dekoreret med lokale kunstneres kunstværker, mens det også er oplagt at besøge den gamle bydel i Poreč. Den gamle bydel stammer tilbage fra den romerske tid, og I finder her smuk arkitektur og ruiner samt romerske templer dedikeret til de romerske guder Neptun og Mars. 

Split er endnu en af de byer, det er oplagt at besøge, når I rejser til Kroatien. Split er landets næststørste by, og så er den en af Kroatiens mest centrale havnebyer. Byen har det funklende Adriaterhav som en konstant blå baggrund, og i Split finder I både en flot bymidte, en smuk gammel bydel og en masse shoppingmuligheder. I Splits gamle bydel tager de fine smalle gader nærmest form af en labyrint, som I kan gå på opdagelse i. De antikke gader er fyldt med historie og imponerende huse, kirker og ruiner fra den romerske tid. Der er noget eventyrligt og fortryllende over denne del af byen, og det er heller intet tilfælde, at flere episoder af den verdensomspændende seriesucces Game of Thrones er optaget i den gamle bydel i Split.  

Også i Dubrovnik finder I en masse historie, kultur og en gammel bydel. Den gamle bydel i Dubrovnik er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og selvom bydelen har været udsat for ødelæggelserne af et jordskælv, står mange kirker og klostre, et apotek, det gamle rådhus og flere andre historiske bygninger stadig, som de gjorde i 1200-1600-tallet, da de blev opført.  

Smag på Kroatien

Når du rejser til Kroatien, er det oplagt at dykke ned i det kroatiske køkken. Hvor mange lande har nationalretter og et køkken, der er særligt kendt for bestemte retter, er det kroatiske køkken mere alsidigt. Det kroatiske køkken er nemlig meget forskelligt fra region til region, og derfor kan du opleve vidt forskellige madoplevelser, alt afhængigt af hvor i landet du opholder dig.  

Det kroatiske køkken er dog i høj grad inspireret af middelhavslandene og traditionelle middelhavsretter. Det betyder altså, at det kroatiske køkken har ladet sig inspirere af køkkener fra andre lande, og det giver en dejlig kombination af lokale og internationale retter.