Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Salt vand
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Særskilt børnepool
Strand
Sten, 100 m
Supermarked
Restaurant
Nyd sommerens varme i charmerende Istrien
Ferielejlighederne i Splendid Resort ligger på Adriaterhavets største halvø, Istrien. Lejlighederne er det perfekte udgangspunkt for at opleve Kroatiens smukkeste sider, hvor I kan få rørt musklerne med forskellige aktiviteter som volley og minigolf. Resortet ligger desuden tæt på den spændende by Pula, der er et besøg værd, hvis man vil opleve på tætteste hold, hvordan historien har efterladt arkitektur fra en svunden tid.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Salt vand
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Særskilt børnepool
Strand
Sten, 100 m
Supermarked
Restaurant

Velkommen til Splendid Resort

Find dykkerbrillerne frem, og spring i hav eller pool

Som gæster i Splendid Resorts ferielejligheder har I adgang til lækre swimmingpools, der har udsigt over det krystalklare smukke Adriaterhav. Resortets poolområde, som både indeholder et regulært svømmebassin og en pool til familiens mindste, består af saltvandsbassiner. Når I er færdige med at svømme og lege i vandet, har I mulighed for at tage plads omkring poolen, trække vejret og slappe helt af. Det kan for eksempel gøres med en god lydbog eller en forfriskende sodavand. 

Med udsigt til havet er det oplagt ikke kun at bade i Splendid Resorts poolområde, men også at besøge de lokkende bølger. Ganske tæt på poolen finder I nemlig en kystlinje med noget af den klippestrand, som Kroatien er så berømt for. Her kan I som familie både koble af til havets afslappende og rytmiske bølger, ligesom at I kan få tiden til at gå med at svømme og lege i det blændende smukke vand. 

Få pulsen op på Splendid Resort

Når I bor i disse ferielejligheder i smukke Kroatien, giver det mening at benytte de mange friluftsaktiviteter, som der er at finde i området. I kan blandt andet give jer i kast med forskellige vandsportsgrene som dykning og vandski, ligesom landaktiviteter som volley, minigolf, tennis og basket også er populære muligheder. Her kan familiens medlemmer nemlig udfordre hinanden i venskabelig konkurrence. 

På Splendid Resort bliver der i løbet af feriesæsonen desuden disket op med forskellige aktiviteter og konkurrencer, der kan stimulere både familiens børn, men også de voksne, hvis de er friske på at lege. Kedsomhed er med andre ord på eget ansvar. 

Prøv en af Splendid Resorts restauranter

Stedet omkring Splendid Resort byder på en række forskellige restauranter og spisesteder. I behøver ikke at gå sultne rundt på jeres ferie, da der er mulighed for at spise ude til alle måltider. Retterne varierer, så både voksne og børn kan få fyldt maverne og blive mætte, inden nye aktiviteter skal udforskes. Så uanset om I har lyst til internationale klassikere som pizza eller mod på de lokale specialiteter, der blandt andet kan være baseret på friskfanget fisk, er der noget for enhver.  

I nærheden af resortet finder I også barer, der byder på forskellige flydende forfriskninger, der gør, at I kan holde væskebalancen ved lige på jeres ferie. 

Har I lyst til selv at lave mad i jeres ferielejlighed, kan I nemt handle ingredienser ind i Splendid Resorts supermarked. Foruden drikkevarer og snacks finder I her også forskellige lokale specialfødevarer, grøntsager, frugt og dagligvarer, der både kan sikre aftensmaden eller en madpakke til udflugten til klippestranden. 

Har I lyst til shopping, kan I besøge et af indkøbscentrene i den lokale by Pula. 

Pula ligger blot 3 km væk

Skal dagen ikke bruges på selve resortet, ligger den historiske by Pula ikke mere end tre km væk. Her kan I få slukket den historiske tørst med et besøg til det romerske amfiteater, der daterer mere end 2.000 år tilbage i tiden. Her bliver der bl.a. afholdt koncerter, som er populære arrangementer blandt både lokale og turister. 

I det hele taget er Pula et mindesmærke om en tid, hvor det romerske imperium herskede i området. I dag er stedet heldigvis meget gæstfrit for turister, og I kan blandt andet besøge en af byens restauranter og prøve den kroatiske specialitet Peka med enten kød eller fisk.