Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Uforglemmelige ferieoplevelser ved Adriaterhavet i Italien!
Adriaterhavskysten i Italien byder på masser af sol, varme og lange, bløde sandstrande - perfekt til årets badeferie med familien. Alltime Travel har samlet en masse fine ferieboliger, så I kun skal koncentrere jer om at slappe af og nyde ferien sammen. Find lige den lokation I synes om og tag på tur op og ned langs kysten og de mange skønne seværdigheder og byer, der ligger som perler på en snor.

Oplev Adriaterhavskysten i Italien!

Vælg en ferielejlighed på Adriaterhavskysten og få både strand og kultur

Adriaterhavskysten i Italien er en af de mest populære feriedestinationer for familier og par, som søger rolige strande og tid i solen. Her har gæster været vant til at nyde god service og kvalitetstid med hinanden. Derfor finder I langs kysten et stort udvalg af ferielejligheder, som kan opfylde jeres behov, når I skal på ferie. Her kan I vælge boliger helt ned til strandkanten, så I ikke skal gå længere end få meter fra boligen til stranden. Eller I kan vælge en feriebolig med en stor pool og tilhørende restaurant og bar. Så kan børnene få timevis af hygge med leg i poolen, mens forældrene kan få slappet af i solen. 

Her findes også ferielejligheder som uden at placere jer længere væk fra stranden kan give jer direkte adgang til nogle af de historiske byer, små som store. Tag på stranden om formiddagen, og udforsk de lokale butikker om eftermiddagen fra jeres ferielejlighed ved Adriaterhavskysten. I kan udforske vores store udvalg her på siden eller ringe til os. Vores store udvalg vil give jer komplet mulighed for at skræddersy jeres ferie.

Til både natur, strand- og kulturelskerne

Når I holder jeres ferie ved Adriaterhavskysten, får I rig mulighed for at opleve Italien i al sin rigdom. På den nordlige kyst finder i Venedig, den verdensberømte by, som må og skal opleves mindst én gang i livet. Længere mod øst ligger den historiske by Trieste. Heroppe findes rig mulighed for at udforske den spændende natur, der findes i de store, naturlige laguner og på de tusindvis af små øer langs kysten. Her er den oplagte destination til dem, der elsker ture i kajak eller på SUP boards. 

Længere sydpå finder I nogle af de længste kyststrækninger med hvide sandstrande og små, charmerende byer. Her kan I besøge byerne Ravenna, Rimini, Ancona eller Pescara. Nogle traditionelle feriesteder med lange historier. Ravenna er kendt for sine mange romerske og byzantinske bygninger, som gør den unik og farverig. Tag et besøg i Ancona, en ældgammel romersk handelsby med smukke hvide strande ved bunden af grønne bjerge. På den sydlige del af Adriaterhavskysten finder I ro og tid til afslapning på de smukke sandstrande.  

Hele strækningen af Adriaterhavskysten garanterer jer oplevelser af både naturen og de historiske italienske byer. Alle vandsports- og vandreinteresserede finder samtidig masser af plads til udfoldelse på vandet eller inde i landet bag kystbyerne. En af de populære feriebyer ved Adriaterhavskysten er Bibione

Oplev det italienske køkken og den skønne, afslappede kultur

Man kan ikke sige ferie i Italien uden at sige god mad. Det internationalt anerkendte køkken er kendt for sine tryllerier med lækre, rene råvarer, som får lov at stråle med deres fantastiske smag i de ofte enkle retter. Ved Adriaterhavet finder I noget af den bedste mad, Italien har at byde på. Her har de i flere hundrede år perfektioneret retter bestående af de lokale råvarer. Pizza bagt i stenovn med en tomatsovs af friske tomater og et skvæt gylden olivenolie fra den lokale olivenbonde. Fisk og skaldyr findes i overflod og har inspireret til både de varme aftensmåltider og de kølige frokostretter til middagsheden.  

Tag ind i landet, og find de nogle gange flere hundrede år gamle vingårde. I hele området kan I smage vinen, som de lokale foretrækker. Nogle gange kan den lokale husets vin på menuen være en af de bedste, I nogensinde har smagt, simpelthen fordi italienerne hellere vil beholde den selv frem for at eksportere den.  

Når I har nydt den gode mad og den udsøgte vin, så tag en slentretur gennem de små gader i de historiske byer. Italienerne lægger vægt på, trods de arbejder hårdt, at nyde deres fritid sammen med hinanden på byens restauranter og små pladser. Her kan I opleve kulturen, som i mange hundrede år har fokuseret på samvær og tid til hinanden.