Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Småsten, 100 m
Supermarked
Medium udvalg
Restaurant
Bar
Fantastisk familievenligt feriested i skønne Kroatien
På den sydlige spids af halvøen Istrien i Kroatien finder du resortet Horizont. Resortet ligger ud til det smukke, turkise Adriaterhav ved byen Pula, som blandt andet er kendt for sine mange antikke romerske bygningsværker. Oplev den smukke natur, det milde, varme klima og den imponerende historie på en ferie på Horizont Resort.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Småsten, 100 m
Supermarked
Medium udvalg
Restaurant
Bar

Velkommen til Horizont Resort

Bademuligheder for hele familien – både i pool og hav

På Horizont Resort finder du en lækker saltvandsswimmingpool, som er omgivet af en stor terrasse, hvor der både er liggestole og borde, så du kan slappe af med en god bog eller tage et spil kort i solen. Fra poolområdet er der udsigt over Adriaterhavet. 

Foretrækker I at bade i havet, er der naturligvis også rig mulighed for dette. Fra Horizont Resort er der cirka 100 meter til det krystalfarvede vand. Her finder I en af de betagende klippestrande, som Kroatien er kendt for. Har du brug for en pause fra solen, kan du søge skygge under et af pinjetræerne og nyde udsigten over det smukke hav.  

Gode muligheder for mad og drikke

Når I besøger poolen, kan I slukke tørsten eller stille sulten i baren og restauranten ved poolen. Generelt kommer der ikke til at mangle noget på denne front, når I opholder jer på Horizont Resort. Med intet mindre end fire restauranter at vælge imellem er der noget for enhver.  

Flere af restauranterne på resortet har udsigt over Adriaterhavet, så I blandt andet kan nyde udsigten, imens I spiser morgenmad. Under eller efter aftensmaden kan I selvfølgelig nyde den smukke solnedgang. 

På resortets restauranter kan du finde både lokale og internationale retter. Nyd blandt andet lækre pastaretter, salater, pizza og seafood. Husk også at smage den lokale vin; Pula er kendt for netop sin vinproduktion.  

Ud over de gode spisemuligheder på Horizont Resort finder du mange gode spisesteder i området omkring overnatningsstedet.  

Indkøbs- og shoppingmuligheder under dit ophold

Der skal ikke mangle noget på et ophold på Horizont Resort. På hotellet finder du således et supermarked, hvor du kan købe dét, som du måtte mangle. 

Er du på udkig efter souvenirs, tøj eller håndværk? Så kan du besøge centrum af Pula, som ligger kun 3,5 kilometer fra hotellet og har gode shoppingmuligheder. Besøg blandt andet nogle af de små hyggelige specialbutikker, hvor du blandt andet kan købe kunst, håndværk og delikatesser. 

Aktiviteter for enhver smag

Der er et helt væld af aktiviteter, som du kan give dig i kast med, når du besøger Horizont Resort. For blot at nævne et lille udpluk byder Horizont Resort blandt andet på zumba, karaoke, minigolf, vandpolo, pilates og morgengymnastik. Slå dig også løs på en af de 18 tennisbaner, der ligger lige i nærheden af hotellet.  

Fra Horizont Resort har du desuden mulighed for at besøge den nærliggende vandpark, tage på cykel- og vandreture eller spille basketball, håndbold og fodbold. Der er sågar en skøjtebane med syntetisk is, som man kan besøge.  

Med sin beliggenhed ud til havet er det selvfølgelig også muligt at prøve kræfter med diverse former for vandsport i Pula. Prøv blandt andet pedalbåde og jetski, eller tag på kajaktur, og oplev grotter helt tæt på. 

Har du børn med på rejsen, er der masser af sjov for dem også. I børneklubben kan de lege med andre børn fra hele verden og blandt andet forsøge at lære det kroatiske sprog eller deltage i diverse sportsturneringer.  

Et smukt, historisk område

Horizont Resort ligger i en skøn fyrreskov helt ud til havet. Det er altså en oplevelse i sig selv at befinde sig på dette naturskønne sted. Generelt er der masser at komme efter, hvis du er glad for store naturoplevelser. Tag blandt andet på vandre- og cykelture i området, og nyd duften af fyrre- og pinjetræerne. Oplev også halvøen fra vandsiden, når du tager på kajak- eller bådtur.  

Ud over den betagende natur og det skønne klima er Pula også kendt for sine mange historiske bygninger. Der findes et utal af antikke romerske bygninger og ruiner i hele området, og blandt andet er byen kendt for sit velbevarede amfiteater, som i særdeleshed er et besøg værd.