Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Hotel Piccolo Paradiso

Udendørs pool
Klorvand
Helpension
Særskilt børnepool
Klorvand
Strand
Småsten, 2 km
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
Restaurant
Nyd Hotel Piccolo Paradisos skønne beliggenhed
I det nordlige Italien finder du Hotel Piccolo Paradiso ved altid skønne Gardasøen. Hotellet er placeret i Toscolano Maderno, som er en del af Cecina, og det er et ideelt feriemål for børnefamilier, der har brug for et afbræk fra hverdagens stress og jag. Hotel Piccolo Paradiso byder også velkommen til feriegæster uden børn, som blot vil koble af og nyde stilheden. På dette hotel er du garanteret god afstand til nærmeste storby, så du rigtigt kan få koblet af.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Klorvand
Helpension
Særskilt børnepool
Klorvand
Strand
Småsten, 2 km
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
Restaurant

Velkommen til Hotel Piccolo Paradiso

Hotel Piccolo Paradiso – ferie ved Gardasøen

Som en del af din afslapning kan du forkæle dig selv med en dukkert i en af hotellets tre swimmingpools, ligesom også børnene kan blive aktiveret i børneklubben eller børnepoolen. Som familie kan I også lade sportsudstyret tale, når familiefreden bliver udfordret med bordtennis på hotellet eller golf på den nærliggende golfbane.  

Das ved poolen eller nyd Gardasøen

Hotel Piccolo Paradiso har ikke færre end tre udendørs swimmingpools, som alle indbyder til sjov vandaktivitet for hele familien. Også de mindre børn kan være med, da hotellet har en særlig børnepool med lav dybde. Her kan der plaskes og sprøjtes, mens man stadig kan nå bunden af bassinet.  

Skal I have et afbræk fra swimmingpoolen, kan et besøg eller to til Gardasøen være en god oplevelse. Fra hotellet kan I nemlig se lige ned til søbredden. Her er det bare med at få placeret sig godt på stranden, slikke noget sol eller få sig en god svømmetur i det klare, lækre vand. 

Golf, bordtennis og børneklub – noget for hele familien

Leder I efter aktiviteter i anderledes tørre omgivelser, kan I udfordre hinanden i verdens hurtigste boldspil, nemlig bordtennis. Det kan både give sved på panden og masser af gode grin, når turen går rundt om bordet på Hotel Piccolo Paradiso. Et andet boldspil, der er værd at give sig i kast med, er golf. Kun en enkelt kilometer fra hotellet ligger Bogliaco Golf Club. Her kan I købe et par spande golfbolde og ellers få skudt nogle kræfter fra køllen og ud gennem bolden. 

Området omkring hotellet er bl.a. kendt for en rideskole, hvorfra man kan tage på et anderledes eventyr i smukke naturomgivelser. 

Til familiens mindste er der på Hotel Piccolo Paradisos område også en legeplads, hvorfra hotellets børneklub også udspringer og sørger for at holde børnene godt beskæftiget med forskellige sjove aktiviteter. 

Spis på Hotel Piccolo Paradiso efter en dag i bjergene

Området omkring Gardasøen er ofte blevet beskrevet som et mindre paradis med krystalklart vand, grøn vegetation og silhuetter af bjerge. Du kan nemt få det meste af en dag til at gå ved enten at vandre en god tur eller bestige et bjerg på din mountainbike. Mulighederne for frisk luft og gode naturoplevelser er mange. Når sulten skal stilles, kan det gøres på hotellet, der både serverer morgenmad, frokost og aftensmad.  

Ønsker man at prøve andre restauranter end Hotel Piccolo Paradisos egen, kan man for eksempel køre små otte kilometer og spise på Le Gemme di Artemisia, der tager udgangspunkt i mange klassiske italienske retter. Ønsker du at handle snacks, drikkevarer eller andre forsyninger til din ferie, ligger der i de omkringliggende byer supermarkeder, hvor du kan gøre dine indkøb. På den måde er provianten sikret til feriens udflugter. Du skal heller ikke meget mere end en time væk i bil for at ramme regionens storby Brescia. 

Hotellet er imødekommende over for alle, og faktisk kan du også tage dit kæledyr med hertil. Det sætter de kun pris på.