Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Småsten, 7 km
Supermarked
700 m
Restaurant
Legeplads
Nyd udsigten over Gardasøen med familien
I den norditalienske region Lombardiet i oplandet til Brescia ligger kommunen Tignale. Bare få minutter fra hovedvejen finder I Hotel Residence La Rotonda, som har perfekt adgang til sol gennem alle dagtimer. I området kan man opleve en nærmest panoramisk udsigt takket være den helt unikke beliggenhed, der byder på bjerge og smukt landskab.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Småsten, 7 km
Supermarked
700 m
Restaurant
Legeplads

Velkommen til La Rotunda

Hotel Residence La Rotonda

På og ved Hotel Residence La Rotonda finder I en perlerække af spændende aktiviteter som tennis og forskellige vandsportsgrene, herunder svømning, windsurfing, sejlads og vandski. Der er selvfølgelig også mulighed for at arrangere udflugter til storbyen Brescia, opleve de omkringliggende landsbyer eller se de smukke omgivelser i bjergene.  

Lækre pools

Hotel Residence La Rotonda byder på hele to udendørs swimmingpools, hvor I kan boltre jer i hele sommerperioden fra midten af maj til midten af september. Når I har fået jer en forfriskende dukkert, kan I bruge tiden på at slappe helt af på hotellets solsenge under en parasol. Også familiens mindste kan nyde godt af det forfriskende vand, da der er en hel pool kun til de små, hvor de kan hygge sig med de oppustelige badedyr til fri afbenyttelse. 

Er I ikke til at poolens vand, kan en tur ned til selve Gardasøen også anbefales. Her kan man sagtens få timer til at gå med enten at bade, ligge på strandkanten eller bare at gå en lang tur langs den smukke kystlinje. 

Restaurant Pizzeria & Bar

De to udendørs swimmingpools er placeret lige ved siden af Hotel Residence La Rotondas restaurant og pizzeria, så I aldrig har langt fra vådt til tørt, og fra restauranten kan I altid holde øje med børnenes leg. 

Fra Restaurant Pizzeria & Bar er der desuden en bjergtagende panoramaudsigt over Gardasøen. På restauranten bliver der tilberedt mad fra det internationale køkken, så der er lidt for enhver smag. Her kan hele familien inklusive børnene nyde italienske specialiteter. Når I nu er på ferie i en så smuk del af Italien, kunne I overveje at skylle jeres måltid ned med en lækker italiensk vin. 

Hvad med mountainbiking?

Området omkring Gardasøen og Hotel Residence La Rontonda er særligt berømt for sine flotte bjerge, hvor infrastrukturen faktisk er ganske god. Det er derfor et yndet sted at tage sin mountainbike med, få aktiveret lungerne og virkelig nyde den iltrige luft, mens man befinder sig i naturskønne omgivelser. Flere steder er stierne så brede, at også terrængående motorcykler kan bruges. Så elsker du at være på to hjul, vil du elske at have feriebase på Hotel La Residence La Rotonda.  

Tag på udflugt til Brescia

Hvis det ikke er alle dage, der skal bruges med badebukserne på, kan en udflugt til Lombardiets hovedby, Brescia, være en kærkommen mulighed for at opleve en autentisk italiensk storby. De historiske kilder peger på, at de første mennesker slog sig ned i området for mere end 3.000 år siden, og i dag er der masser af historie at fordybe sig i som turist i området. Oplev blandt andet de smukke kirker og anden arkitektur, som afspejler Italiens katolske arv og helt afgjort er en kameraværdig oplevelse. 

I Brescia og Tignale kommune generelt kan I med fordel besøge en af de hyggelige caféer eller beværtninger eller benytte byens gågader til at shoppe løs i de lækre italienske forretninger. Vil I hellere opleve landsbystemning, ligger der en række hyggelige landsbyer i Tignale. Eksempelvis kan Piovere fremhæves. Her finder I i sandhed italiensk landidyl omgivet af svalende olivenlunde.