Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Klorvand
All Inclusive light
I visse perioder
Halvpension
I visse perioder
Særskilt børnepool
Vandland
Supermarked
Lille udvalg
Velvære, afslapning og masser af vandsjov
Hvis et kæmpe poolområde, moderne arkitektur og spaoplevelser er noget for dig, så er Hotel Well det helt rigtige valg til ferien. Her får du mulighed for en uforglemmelig ferie med vandsjov, spa, fitness og wellness på en helt fantastisk måde på et hotel, der prioriterer grøn energi og samarbejde med de lokale.
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Klorvand
All Inclusive light
I visse perioder
Halvpension
I visse perioder
Særskilt børnepool
Vandland
Supermarked
Lille udvalg

Badeferie med All Inclusive Light i sommerferien

Fantastisk arkitektur, der går i ét med naturen

På Hotel Well kan du finde alt, du skal bruge, til ferien. Derfor er der flere restauranter, så du kan gå på jagt blandt lækker gastronomi. Her er der noget for hele familien, og maden bliver produceret af mange lokale råvarer for at lade dig smage på lokalområdet og samtidig støtte områdets producenter. Derudover finder du også en bar, der kan sørge for din morgenkaffe eller en kold drink i aftentimerne. Den ligger selvfølgelig med fantastisk udsigt ud over området.  


Kæmpe badeland til vandglade børn

På Hotel Well er der lagt op til mange timers vandsjov. Her er et kæmpe vandland, Water Planet, hvor børn og voksne kan boltre sig dagen igennem. Adgang til det fantastiske badeland er inkl. i prisen. I både det inden- og udendørs poolområde venter vandrutsjebaner, legetårne, baderinge og meget mere. Water Planet byder på store flydende gummibåde, en cocktailbar i vandet og masser af farverige rutsjebaner. Derudover er der bølgebassin, liggestole og parasoller hvor frokosten eventuelt kan nydes. Skal de aller mindste med på ferie, findes et lavvandsbassin med en lille rutsjebane, vandkanoner og sprinklere. Derudover kan de 4-10 årige frit boltre sig i Tuhi Land som er skabt til netop denne aldersgruppe. 

Derudover kan børnene lege frit på området, alt imens du nyder et par timer, der kun handler om dig. Noget af det helt særlige ved Hotel Well er muligheden for at få en spaoplevelse, samtidig med at der er plads til familieferie. Udover et fitnesscenter har du også mulighed for blandt andet at spille tennis, minigolf og beachvolley, og så har hotellet også en bowlingbane. 

Storby-shopping i udflugts-afstand

Under en times kørsel (52 km) fra Hotel Well ligger Zagreb – Kroatiens hovedstad. Den kuperede hovedstad med tandhjulsbane og imponerende bygningsværker er altid mere end et besøg værd. Her finder I også et utal af skønne butikker med alt, hvad hjertet begærer, og mon ikke også du kan finde plads i kufferten til noget selvforkælelse.  

Omgivet af smukke seværdigheder

Kroatien er kendt for deres smukke landskab, og med en ferie på Hotel Well ligger du godt placeret til at udforske området. Her kan du tage en lang gåtur eller leje en cykel og på den måde nyde roen, der sænker sig over dig, når du er ude. I nærheden af hotellet finder du en termisk kilde i bjergområdet Hrvatsko Zagorje, som er den perfekte udflugt for hele familien. Hvis du trænger til lidt byliv, er Zagreb den helt rigtige løsning, og byen emmer af både kultur og historie. Zagreb byder også på en stor Zoologisk Have hvor det er muligt at møde alverdens forskellige dyr. Og kun en god times kørsel væk finder du den verdenskendte naturpark Plitvice, hvor du går langs de små træstier gennem et helt fantastisk landskab, som du ikke finder andre steder.
Til de eventyrlystne og Jer med en masse adrenalin i blodet er det muligt at prøve en vaske ægte fly-simulator hos Heli Center Toplice - spørg ri receptionen om mere information. Ellers kan I også nyde en gåtur til slottet Veliki Tabor Castle, som I også kan få meget mere information om ved at henvende Jer i receptionen. 

All Inclusive light eller halvpension inkl. i prisen

Når I holder jeres ferie på Hotel Well vil der i nogen perioder være enten halvpension eller all inklusiv light med i prisen. All inklusiv light indebærer morgenmad, frokost og aftensmad med ubegrænset af drikkevarer til frokost og morgenmad. 

Perioderne er: 

All inclusive light: 29/3 - 1/4 & 25/4 - 5/5 & 21/6 - 1/9 & 25/10 - 3/11

Halvpension: 1/4 - 25/4 & 5/5 - 21/6 & 1/9 - 25/10 & 3/11 - 30/11

Tag på udflugt til Slovenien

Slovenien er jo nabolandet til Ukraine og som noget helt unikt er det ret nemt at besøge Slovenien. I Slovenien kan I fx besøge Olimje Village som byder på en hjort farm, en chokolade butik, et kloster eller en heksehytte. I Slovenien kan I også besøge Podsreda slot og Podsreda slotssti, eller få en ølsmagning samme sted. Slovenien ligger også hus til mange vinsmagninger, fx i Banovina.
En anden fordel ved, at bo på Hotel Well er, at I kan besøge hotellerne i Slovenien som vi også samarbejder med. Det drejer sig om Aparthotel Rosa, Hotel Sotelia, Village Lipa og Hotel Breza. Alle disse steder kalder vi Terme Olimia og her kan I fx bade i Aquapark Aqualuna, som er et kæmpe stort udendørs bade område. I Aqualuna findes der både bølgebassin, afslapnings pool, rutsjebaner både til store og små og derudover også en lille børnepool. Aqualuna er sæsonåbent og typisk fra midten af juni til midten af september, alt afhængig af vejret. Derudover kan Termalija Relax gratis benyttes som er en stor indendørs pool som er forbundet med udendørs pool, én børnepool og tre hvirvel pools.