Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ferie i de norske fjelde
Find og bestil nemt og hurtigt familiens næste fjeldferie til Norge online her på siden. Hos Alltime Travel er vi kør-selv eksperter i skiferie til Norge, har et stort udvalg til de bedste destinationer og langt billigere end du tror! Det er altid superhyggeligt at bo blandt fjeldene og sneen oppe i Norge, når hele familien skal på skiferie - især i en bjælkehytte!

Læs mere om fjeldferie i Norge

Hvorfor fjeldferie til Norge?

Gode grunde til at vælge en fjeldferie i Norge:

  • Ideel for begyndere og familier med børn
  • Kort transporttid fra Danmark
  • Stor snesikkerhed
  • Gode faciliteter i og udenfor boligerne
  • Udfordringer til langrend og snowboard
  • Fantastisk smukke omgivelser

Den bedste fjeldferie

Fjeldferie i Norge er en fantastisk oplevelse med de mange muligheder og udfordringer, der er i de forskellige områder. Fjeldet i Norge er snesikkert, hvilket gør det til et sandt familieparadis. 

Fjeldet i Norge er blevet meget populært blandt danskerne, det gælder både øvede, men også nybegyndere. Udover de fantastiske skimuligheder, hvor sneen er rigtig god, er der også en masse udfordringer til langrendsløbere og snowboardere.

Boligtyper

Boligerne er beliggende i det smukke norske fjeld, hvor bare udsigten er en oplevelse i sig selv. Fjeldferie er en oplagt feriemulighed til Norge for alle typer af familier. Der er en masse aktiviteter for børn tæt på de fleste hytter, hoteller og lejligheder og tæt på de fleste boliger i fjeldet findes der også restauranter, afterski, diskoteker, pubber, butikker, indkøbsmuligheder og meget mere.

Top-destinationer til fjeldferie i Norge

Tag på skiferie med familien, og vælg blandt Norges bedste destinationer på fjeldet:

  • Trysil er Norges største skiområde og er meget populært blandt danskerne. Trysil har bl.a. børneparker og et alsidigt terræn, både til erfarne skiløbere og nybegyndere. 
  • Hemsedal er kendt under navnet "De Skandinaviske Alper", og tilbyder perfekte rammer for en sjov og udfordrende skiferie. Hemsedal kan prale med at have Skandinaviens højstbeliggende skiområde.

Bestilling af fjeldferie til Norge

Er du blevet fristet til at bestille fjeldferie til Norge ,så tjek det gerne ud på Alltime Travel hjemmeside. Hvis du er I tvivl om, hvilke boligtyper der passer bedst til jeres families ønsker og behov, eller bare har spørgsmål, så kontakt vores ferierådgivere som sidder klar på tlf. 7015 3232. 

Alltime Travel tilbyder også fjeldferie til Sverige og skiferie til Østrig, som er en af Europas mest eftertragtede destinationer.