Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Hedderstun

Hovdestaul
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
20 m
Skiskole
2.8 km
Indkøb
2.8 km
Boligerne ligger i området Hovdestaul
Flotte hytter i Hedderstunet
Hedderstunet er et hytteområde lige ved pisten. Hytterne ligger lige ved de alpine piste, så her bor I helt perfekt, hvis I gerne vil på ski hurtigt og nemt. Hytterne er fritstående hytter med plads til 10 personer og alle med sauna og brændeovn. Gausta Skicenter byder på godt skiløb, gode nedfarter og fantastisk natur.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
20 m
Skiskole
2.8 km
Indkøb
2.8 km
Boligerne ligger i området Hovdestaul

Hedderstun hytter i Gausta

Gaustatoppen skal opleves!

Hele familien skal besøge Gaustatoppen under jeres ophold i Gausta Skicenter. Her venter en særlig oplevelse for både børn og voksne. I kan tage bilen op på parkeringspladsen, og herfra tager i toget ind i fjeldet, og inde midt i fjeldet finder I et tog op til toppen. På Gaustatoppen kan I se en stor del af Norge, og der er en hyggelig varmestue, hvor der kan købes vafler og kakao. For de erfarne skiløber, kan vi anbefale at købe en enkeltbillet op med toget, da der er fantastiske muligheder for at stå offpiste ned - så husk skiene!

Familievenligt skiområde

Nærmeset lift er børnevenlig tallerkenlift og en god begynder løjpe. Skiskolen findes på modsatte side af skiområdet, tæt på Gaustablikk Fjellresort. der er cirka 5-7 minutter i bil dertil. Her ligger også en købmand og flere muligheder for at spise. 

Gausta Skicenter er et godt familieområde. Her er noget for alle aldre og uanset om i vil på alpin eller langrend. Telemarken er en naturoplevelse uanset om det er på alpin eller langrend.