Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Dr. Holms Hotel

Geilo siden
Morgenmad
Inkl.
Ski lift
250 m
Piste
400 m
Skibus
Skiskole
450 m
Indkøb
300 m
Flotte og moderne værelser lige ved løjperne
Dr. Holms Hotel er et historisk hotel, som er særligt kendt for filmene "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Hotellet ligger næsten lige ved løjperne med en fantastisk udsigt enten mod Geilo eller mod løjperne. Hotellet tilbyder bowling og spa, så alle kan bo på hotellet uanset alder.
Fakta om indkvartering
Morgenmad
Inkl.
Ski lift
250 m
Piste
400 m
Skibus
Skiskole
450 m
Indkøb
300 m

Dr. Holms Hotel i Geilo

Velkommen til Dr. Holms Hotel

Geilo er familievenligt og består af 2 skiområder - et på hver sin side af byen. Der er gratis skibus mellem områderne, så I kommer nemt frem og tilbage. Ikke langt fra hotellet finder I liften og pister, så I hurtigt kan komme på afsted på ski. Hotellet åbnede i 1909 og har siden da budt gæster velkommen. Med en central beliggenhed i Geilo by, er I tæt på aktiviteter og indkøb. Gider I ikke bevæge jer ud, så har hotellet heldigvis næsten alt, hvad I behøver, såsom pool, wellness, restaurant og bowling.

En ægte filmklassiker

Lyder Dr. Holms Hotel i Geilo bekendt? Så kender I det nok fra filmene "Far til 4 i sneen" fra 1954, samt "Min søsters børn i sneen", hvor onkel har taget børnene med på ski. Geilo blev for alvor kendt af danske familier, da filmene for første gang blev vist. Filmene er klassikere ligesom Dr. Holms Hotel - og en klassiker går aldrig af mode!

Pool, spa og velvære på Dr. Holms Hotel

Som gæst på Dr. Holms Hotel har I adgang til deres velværeafdeling. Her er det muligt at bestille behandlinger i deres spaafdeling mod betaling. Få flere oplysninger om bestilling af behandlinger i receptionen på hotellet. I vælvære afdelinger er der udendørs boblebad med udsigt over byen og mod skiområde på den anden side af byen, indendørs boblebad samt pool, børnebassin og sauna.

Tid til samvær på Dr. Holms Hotel

Nyd en hyggelig stund sammen på bowlingbanerne. Her kan familien dyste mod hinanden og få et par sjove timer sammen. Der er i alt 6 bowling baner, som ligger i forbindelse med Hotellet og sportsbaren 1909. Sportsbaren 1909 viser fodbold, ishockey, skihop og andre store sportslige begivenheder på storskærm. Bowlingbanerne er ofte åbent fra onsdag-søndag fra kl. 16.00-22.00. Tjek åbningstiderne ved ankomst, da der kan være ændringer. Banerne skal bookes ved ankomst.

Pension på Dr. Holms Hotel

Alle værelser er med morgenmad og aftensmad kan med fordel tilkøbes hjemmefra. Ved at vælge middag med hjemmefra får I den bedste pris. 

INKl.:Morgenmaden er en klassisk skandinavisk buffet og her er noget for alle. Spis en god morgenmad her, og I er klar til dagens strabadser på pisten. 

Tilvalg hvis I ønsker det: Aftensmaden er enten buffet eller en 3 retters menu. Udvalget på buffeten skifter og det er køkkenet der vælger hvilke dage der er 3 retter og hvornår der er buffet.

Skiferie tæt på centrum

Dr. Holms ligger kun en lille gåtur fra Geilo's hyggelige centrum. Her er der butikker, restauranter og supermarked. Dr. Holms ligger i gåafstand fra stationen hvis I kommer med toget fra Oslo. 

Nærmeste skiskole er ved Slaatta skicenter. Fra Dr. Holms er der ca. 450 meter til skiskolen og skiudlejning her. Skibussen stopper ved hotellet og I kan nemt tage over på Vestlia siden med skibussen. Her er endnu flere løjper og særligt godt for mindre børn.