Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
75 m
Piste
50 m
Indkøb
50 m
Bo lige ved liften, pisten og børneområdet i Hafjell
Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
75 m
Piste
50 m
Indkøb
50 m

Nye lejligheder direkte til pisten!

Favn ved Mosetertoppen!

Favn er det nyeste lejlighedskompleks i Hafjell. Her bor I på Mosetertoppen med alt, hvad I behøver. Pisten går lige forbi døren, og der er børneområde lige ude foran. 

Skiskolen har hold for nybegyndere i udvalgte uger, hvor der er nok tilmeldte. Andre skiskoler starter i dalen på skitorvet. Det er muligt at tage ned med gondolen eller stå på ski ned. Børneområdet foran favn har langt rullebånd og sjove elementer, der gør det sjovt at starte på ski. 

Bemærk at der er betaling for at køre op og ned af fjeldet ved vejbommen. 


Mere end bare lejligheder ved Favn

Resturant Favn ligger i underetagen i den ene af bygningerne og danner et hyggeligt samlingspunkt. Her er der servering til både frokost og aften, hvis I vil slippe for madlavning en aften. 

Café Favn ligger ved siden af Restaurant Favn, og her er der god mulighed for en kort pause med kaffe, kage og varm kakao. Til frokost serveres der let frokost, og om eftermiddagen kan I nyde udsigten med en kold øl eller et glas vin. 

Favnbar byder på lette anretninger og afterski. Her er der cocktails og feelgood stemning. Favnbar henvender sig til selskaber uden mindre børn.  

Bo på Favn og kom hurtigt ud på ski

Favn ligger super godt. Gondolens topstation er næsten lige uden for døren, og I kan nemt komme til 8-sæders stoleliften, som tager jer helt til Hafjelltoppen 1.056 moh. 90% af skiområdet er dækket med snekanoner, og snesikkerheden er i top. 

Alle gæster på Favn kan sætte bilen og lade den stå, her behøver I bare jeres ski. Det er bare at klikke skiene på uanset alder og så afsted. Favn er den nye familiefavorit!