Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Vidsyn

Vierli
Super god placering tæt på det hele
Bo med panoramaudsigt til Raulandsfjell i ægte norsk hyttestil. Vidsyn ligger med langrendsløjperne lige uden for døren. Super placering for børnefamilier, der gerne vil stå på både langrend og alpin ski. Skal I på alpin ski er der gratis skibus. Tager I bilen er der ca. 8 km til Tiur, hvor der er gode parkeringsforhold.
Fakta om indkvartering
Ski lift
3.5 km
Piste
3.5 km
Skibus
50 m
Skiskole
3.5 km
Indkøb
8 km

Velkommen til Vidsyn hytter i Rauland

Bo i Vierli hytteområde på Rauland

Vierli er en del af hele Rauland, men ligger lidt fra resten af de alpine løjper i Tiur og Holtardalen. Vierli har meget at tilbyde med skiudlejning, store og flotte hytte med fantastisk udsigt og langrend. Børnene elsker at bo på Vierli! Vil I på alpin ski i Tiur og Holtardalen kan I gratis tage med skibussen, når I har liftkort. Der er kørerplan for bussen, som findes ved ankomst.

Ny på ski i Vierli og tid til en pause

Skiskole på Vierli: Få en god start på ski. Skiskolen på Vierli er næsten lige uden for døren med flere forskellige hold til børn. Er hold ikke lige til jer, eller vil I gerne finpudse stilen, så er det også muligt med en privat skiindstuktør. 

Vierli Kafeteria: Uden mad og drikke duer helten ikke! I Vierli Kafeteria kan I nyde en frokost og lidt og drikke. Her er siddepladser både ude og inde.

Langrend i Vierli til familien

Rauland har ca. 150 km langrendsspor fordelt på flere ture. Ved Vierli finder I et godt udgangspunkt for langrendsløb. Her bor I tæt på skishoppen og udlejningen. Udsigten rundt om søen nede for Vierli er helt fantastisk, og vi kan varmt anbefale turen, som også er god til begyndere og børn. Turen rundt om søen er ca. 5 km. Find sporkort ved ankomst til Rauland, og planlæg jeres ture helt optimalt.