Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Fantastisk skiområde i Telemarken
Rauland i det storslåede Telemarken byder på skioplevelser for hele familien. Nyd de mange muligheder for langrend i Rauland, som byder på hele 150 km langrendsløjper!

Skiferie til Rauland i Norge

Skiferie i Telemarken

Rauland er et dejligt skiområde i Telemarken i Norge. Skidestinationen er perfekt for familier, da Rauland byder på skiløb i alle niveauer og aldersgrupper. Her er både pister til nybegyndere og skiskole (ved Tiur) og offpiste for snowboardere samt vilde nedfarter for de erfarne skiløbere. 

Bestil skiferien til Rauland i Norge her på siden eller ring til os på 7015 3232, så sidder vi klar til at hjælpe.

Derfor skal I tage på skiferie til Rauland

  • Familievenligt skiområde
  • 14 lifter og 38 pister
  • Aktiviteter for børn og skiskole
  • 150 km langrendsløjper

Opdag børneområdet og skiskolen

Børnene vil elske en skiferie til Rauland, hvor de bliver mødt af søde og imødekommende skilærere. Og er det første gang, at børnene står på ski, er det oplagt at starte på skiskolen i børneområdet, der byder på rullebånd. Børneområdet er overskueligt, så både børn (og forældre) vil hurtigt føle sig trygge, inden turen går mere ud i terrænet, når de er blevet mere øvede. Området er således optimalt for de mindste, som kan lære at stå på ski i sjove og trygge rammer.  

Børneområdet ved Vierli er åbnet alle weekender og alle dage i julen, nytår og uge 7 til 9 samt påsken. 

Nybegyndere eller erfarne skiløbere

Når I tager på en uges skiferie til Rauland, kommer I helt sikkert ikke til at kede jer! Med fantastiske muligheder for både alpin og langrend, kan hele familien blive udfordret, og I kan nyde oplevelserne både sammen eller hver for sig i det storslåede norske landskab i Telemarken. 

I Rauland vil både nybegynderen og den erfarne snowboarder blive udfordret. Her er mange nedfarter, offpiste og bratte løjper for de rigtig modige og eventyrlystne!

Langrendsferie i Rauland

Rauland byder på hele 150 km langrend, så I har rig mulighed for at tage ud sammen som familie og nyde den storslåede natur i Telemarken. Det er en oplevelse I bestemt ikke bør snyde jer selv for, når I er i Rauland! Start for eksempel med en lille tur på små 5 km rundt om søen og nyd en enestående naturoplevelse. Børnene kan også sagtens komme med på langrend, hvis I skal have en anderledes skidag på ferien.

Mad og drikke for både store og små

Hvad enten I vil stille den lille eller store sult, så finder I masser af forskellige famiilevenlige spisesteder, når skiferien går til Rauland i Norge. I kan finde både lette retter, snacks og middagsretter på bl.a. Tiurstoga, Vierli Kafeteria. 

Derudover finder I også forskellige steder, som sælger kiosk- og drikkevarer, som f.eks. Holtarstua samt hyggelige serveringssteder med både afterski- og alpestemning, som f.eks. Heishuset eller Paviljongen.

Sådan kommer I til Rauland

Når familien skal på skiferie til Rauland, kan I f.eks. vælge at køre hele vejen. Det tager cirka 9 1/2 time fra København og cirka 12 timer fra Vejle. I kan også vælge at få et hvil undervejs, når I tager færgen fra Hirtshals til Kristiansand på omkring 8 timer. 

Det er også muligt at flyve til Oslo (Gardemoen) eller Sandefjord og så leje en bil. Køreturen fra Oslo tager cirka 4 timer og fra Sandefjord er der cirka 3 timer. Alt i alt findes der mange forskellige muligheder for transport til Rauland i Norge.

To områder med skihytter og lejligheder

Rauland har to områder med hytter og lejligheder. Ved Vierli finder I det største område med langrend, og der er kun en kort tur med skibussen eller i bil til Tiur/Holtardalen, som er det alpine område. Terrenparken og Vinterland i Vierli er lukket.

  • I Vierli ligger Vidsyn helt tæt  på langrendssporene.
  • Ved det alpine område Holtardalen ligger Holtardalen Lejligheder tæt på pisten og liften. Lejlighederne er fra 5-12 personer og passer til en eller flere familier, der rejser sammen.