Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ægte norsk fjeldferie ved Lillehammer
Skeikampen er særdeles velegnet til børnefamilier med sine 21 alpine løjper, hvor størstedelen består af lette og middelsvære pister. I finder også en stor og flot terrænpark med mange udfordringer til enhver sværhedsgrad.

Skiferie til Skeikampen i Norge

Skiferie til snesikre Skeikampen

Skeikampen byder på skiferie med snegaranti og aktiviteter for hele familien. I kan glæde jer til et 3000 kvm stort børneområde med rullebånd. Med sin familievenlighed og boliger lige ved løjpen er Skeikampen ét af de største familiehit i hele Norge. I finder desuden flere restauranter i terrænet og i skiområdet. 

Find og book skiferien til Skeikampen online eller kontakt en af vores skieksperter på 7015 3232 for gode råd og vejledning.

Hvorfor tage på skiferie i Skeikampen?

  • Hele 21 pister med forskellige sværhedsgrader
  • Gode trygge børneområder med aktiviteter
  • Én af de mest snesikre destinationer i hele Norden
  • 200 km lange langrendsløjper igennem fjeld og skov
  • Restauranter og dagligvarebutik

For både små og større børn på skiferie

Skeikampens beskyttede børneområde byder blandt andet på 2 rullebånd, legeområde, lille lift, grill-hytte med selvbetjening og flere bænke. Og med endnu flere faciliteter såsom skøjtebane ved Skei Vikingeland og Ole Ekspress liften, er området et af de største og mest alsidige familiefavoritter i hele Norge. 

Skeikampen har en bred vifte af forskellige skiløb, både alpint og langrend, så du er garanteret, at der er noget for hele familien. Med 21 pister med forskellige sværhedsgrader kan Skeikampen tilbyde udfordringer til skiløbere på alle niveauer og i alle aldersgrupper.

Fantastisk langrend i fjeld og skov

Området er kendt for sine godt 200 km lange velpræparerede langrendsløjper med et varieret og yderst smukt terræn. Løjpen strækker sig over skov og fjelde med en fantastisk udsigt over Norges smukke natur. Tæller man nettet med til Peer Gynth, er der i alt 600 km opkørte løjper. 

I kan bl.a. udforske kortere langrendsruter såsom Panoramaløypa (8-11 km.), Austlidrunden (9,6 km.) og Skeikampen rundt (13,4 km.). Af længere langrendsruter kan nævnes Slagsfjellrunden (26 km) og Høgruta (39 km).

Aktiviteter på skiferien i Skeikampen

I Skeikampen er der plads til sjov både på pisterne, og når skiene er klikket af. Hos skiskolen Olav Thon kan man bestille plads til udvalgte kælketure på pisterne efter lukketid. Der er speciallavede kælke til turen, og I tager liften op. Her er der fart over feltet og det kilder i maven. Bestilling og betaling sker ved ankomst. 

Fart over feltet i Skeikampen

For dem, der godt kan lide sus og fart over feltet, er der rig mulighed for at få et adrenalin-kick i områdets to snowboardparker, hvor den blå og sorte pist udfordrer både nybegyndere og de mere øvede.

Der er selvfølgelig også både en ski- og snowboardskole for både børn (4-12 år) og voksne, hvor I kan få masser af fif til at blive en bedre skiløber. Har I ikke fået nok skiløb i løbet af dagen, såå kan I fornøje jer med aftenski flere aftener om ugen, med oplyste pister helt til kl. 20.00!

Alsidigt skianlæg med skønne oplevelser

Skeikampen har med garanti de bedste rammer for, at du og din familie får en fantastisk skioplevelse på et af Norges smukkeste og mest alsidige skisportssteder. I Skeikampen kan I næsten altid bo med direkte adgang til løjpen, så dagens skiløb starter lige uden for døren. Det giver jer friheden til at suse hjem til frokost eller snuppe en lur, hvis man trænger til det. 

Hos Alltime Travel er I garanteret den billigste skiferie til Skeikampen. Uanset om I bestiller online eller ringer og booker, vil prisen være den samme.

Bo godt i Skeikampen

Skeikampen har et bredt udvalg at skihytter og lejligheder. I Austlid ca. 4 km fra alpincenteret ligger der et hytteområde lige ved langrendsløjperne, hvor der er skov og rolige omgivelser.

  • Ønsker I at bo i dette smukke område kan vi anbefale Austlid Hytter med 0-50 m til langrend.
  • Ved Alpincenteret ligger Skei Leilighetssenter tæt på pisten med lejligheder til 6-7 personer. Lejlighederne er af god standard og er perfekte til familier. 

Har I brug for råd og vejledning til jeres næste skiferie, så sidder vores dygtige rejsekonsulenter klart til at vejlede og hjælpe jer på tlf. 7015 3232. 

På skiferie i elbil?

På Skeikampen er der flere gode muligheder for at lade elbilen op. 

Ved Skeikampen Booking reception er der 6 ladestolper hvor der kan betales med app. Ved Thon Hotel Skeikampen er der ligeledes 6 stk. med mulighed for betaling med app. Der findes flere muligheder ved Skei Caracan og Skei Appartment, men dette skal aftales og betales i receptionen.