Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skistar Lodge Trysil

Fageråsen Panorama
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km
Lyse og populære lejligheder
Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km

Skistar Lodge Trysil

Alt under et tag

Skistar Lodge Trysil består af skønne lejligheder med plads til 4-6 personer. Lejlighederne består af 1-2 badeværelser, 2-3 soveværelser, 1 stue med et mindre køkken samt 1 altan, afhængig af den specifikke lejlighed der vælges ved booking. Køkkenet indeholder typisk en opvaskemaskine, mikroovn, køleskab og fryser.

I kan besøge hoteldelen af Skistar Lodge, som ligger under samme tag, hvor I finder reception, spa-afdeling med pool og træningsrum, samt restaurant og lobbybar. På ydersiden med egen indgang udefra, finder I endnu en restaurant med afterski. Spa-afdeling og træning er mod betaling af alle gæster. Der er dagligt åbent fra kl. 08.00-20.00 og familier med børn er velkommen fra kl. 10.00-18.00. Derefter er der adgang kun for voksne. I alt er der 12 behandlingsrum, boblebad inde og ude, pool med adgang til udendørspool og sauna. Skiudlejningen på stedet gør det nemt at sætte bilen ved ankomst hente ski og komme ud på pisten. 

Skiskole for børn og voksne ved Trysil Høyfjellscenter

Fra Skistar Logde Trysil er det muligt at stå på ski til skiskolen på Trysil Høyfjellscenter. I skal tage liften op og stå på ski ned til skiskolen. Det er også muligt at tage skibussen op til Høyfjellscenteret eller køre i bil og parkere deroppe. I finder skiskolen for enden af skitorvet. Børn fra 3 år og opefter samt voksne kan deltage på skiskolen. Husk at bestille skiskole i god tid, da der er et begrænset antal pladser. Særligt de store uger omkring jul, nytår samt uge 7 og 8 er pladserne på skiskolen eftertragtet. 

Restauranter og bar

På Skistar Lodge Trysil er der flere muligheder for at stillet sulten. Der er flere forskellige restauranter og afterskibarer. Der er desuden en indbydende lobbybar ved receptionen. Her servers både varme og kolde drikke, hvor den fantastisk udsigt mod fjeldet kan nydes. 

I den store hovedrestaurant lige ved receptionen er der et godt udvalg af á la carte og flere dage med buffet, så familien kan vælge, hvad der passer deres smag. Der er super hyggeligt på Stabben Restaurant og Afterski, hvor de serverer gode burgere til den sultne skiløber. På Stabben Restaurant og Afterski samles mange til at afslutte en hyggelig dag på pisten. I bageriet Kort & Godt kan vi anbefale at smage de lækre kanelboller!