Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Trysil Apartment Hotel

Trysil Turistcenter
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
30 m
Skiskole
30 m
Indkøb
200 m
Den bedste beliggenhed i Trysil
Bo med den måske bedste og mest populære placering på Trysil Turistsenter. Trysil Apartment Hotel ligger lige ved siden af skiskolen tæt på liften, og I kan stort set stå på ski lige ned i familieområdet. Lejlighederne er til 4, 6 og 8 personer. Med booking af en lejlighed på Trysilfjell Apartment Hotel, bor I i gåafstand til indkøb og skitorvet.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
30 m
Skiskole
30 m
Indkøb
200 m

Trysilfjell Apartment Hotel tæt på skiskolen

Bedste valg til familien - tæt ved skiskole

Vælg lejlighederne i Trysil Apartment Hotel, hvis I gerne vil bo så i nemt kan komme til og fra jeres bolig. 

Lejlighederne ligger som de nærmeste til siskolens samlingsplads, liften lige ovenfor lejlighederne og pisten ender lige ved døren. Her kommer i også nemt til og fra familieområdet. Meget populær placering for gæster der rejser med mindre børn eller har deltagere der skal benytte skiskolen.  

Lige i smørhullet på Trysil Turistcenter

Trysil Apartment hotel er kendt for sin gode beliggenhed. På skitorvet finder I blandt andet skiudlejning, butik, café og bar. Tæt på lejlighederne ligger også en bar med afterski, og hvis vejret er godt, kan I sidde på den hyggelige terrasse. Bemærk at der kan være lidt støj fra nærtliggende afterski sted og restaurant. Men alt i alt så kan I ikke bo mere centralt!