Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Store og flotte skihytter midt på løjpen
Annaberg er intet mindre end en østrigsk perle, hvad angår skiløb. Søger I et hyggeligt og charmerende område med godt skiløb, er Annaberg ideelt. Dachstein West byder sammenlagt på 142 km pister med mange brede løjper.

Skiferie i Annaberg, Dachstein West

Vi kender Annaberg!

Charmerende Annaberg er beliggende i Lammertal-dalen, der er en del af skiregionen Dachstein-West i Østrig. Annaberg byder på skioplevelser for hele familien, og er et besøg værd for især børnefamilier, der vil få mange gode timer på pisterne.

Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på  7015 3232 for gode råd og vejledning.

Hvorfor tage på skiferie til Annaberg?

I Annaberg kan I bo i hyggelige hytter og nyde godt af perfekt østrigsk skiløb og oplevelser udenfor pisten. En ting er sikkert, der er masser at lave i Annaberg!

  • Hytter midt på pisten
  • Charmerende by
  • Masser af sjove aktiviteter
  • Børnevenligt skiområde

Skiløbet i Annaberg

Alpint: 

Annaberg er et smukt uspoleret område, som ligger i Lammertal med masser af muligheder for godt skiløb. Annaberg hører til skiområdet Dachstein West, og fra bjergtoppen har du adgang til byerne Russbach og Gosau. 

Dachstein West er især kendt for sine mange røde og blå pister, brede som en autobahn, hvor du virkelig har mulighed for at kante skiene og slå nogle ordentlige brede carvingsving. Skiområdet Dachstein West har endvidere 16 pister, der kaldes "fun-pistes", hvor selv den erfarne skiløber får sved på panden. Her er der to funparks, pukkelpister og meget mere...

Langrend: 

Langrend som supplement til alpint skiløb bliver mere og mere populært på skiferien. Omgivet af et smukt bjerglandskab og den særprægede Bischofsmütze kan du nyde traditionel langrend på 134 km præparerede løjper. Alle indgange til sporene kan nås med skibus, så du kan vælge netop den rute og sværhedsgrad, som passer til dig.

Børnenes skiparadis

Fuxi's Kids Club

Her foregår hvile, leg og en verden fuld af sjov i en lun stald. Her er dine børn under pædagogisk opsyn hele dagen, så mor og far kan tage en tur på ski på de lidt mere udfordrende løjper. Fuxi's Kids Club er for børn fra 1 år og opefter og ligger lige ved siden af pisterne i dalen. 

Der er mulighed for børnepasning på time- eller dagsbasis med fri snacks og drikkevarer samt mulighed for frokost på forespørgsel. 

Fuxi's Kinderland: 

Annabergs maskot Fuxi viser børn fra 3 år og opefter, hvordan man lærer at stå på ski. Undervisningen omfatter alt fra den første kontakt med skiene til de mere tekniske elementer og en masse sjove lege i sneen. Efter skilektionerne er der frokost i varmestuen, hvor Fuxi fortæller spændende sne-historier.

Aktiviteter på skiferien i Annaberg

Prøv for eksempel paragliding, curling, kælk, isklatring, vintervandring eller nyd en smuk tur gennem landskabet i en slæde trukket af heste. Se skiområdet fra en luftballon - en oplevelse familien aldrig vil glemme! I både Annaberg, Gosau og Russbach er der glimrende muligheder for at få god autentisk østrigsk mad. 

Hele området er bundet sammen med gratis shuttle-busser, så I nemt kan komme fra den ene by til den anden. Annaberg er desuden kendt for en af Østrigs stærkeste Jägertee, som du kan få serveret på Kopfberg.