Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Dejlig skidestination for hele familien
Bad Kleinkirchheim er virkelig ideelt til skiferien med børn og voksne. På grund af det dejlige, middelhavslignende klima, på den sydlige side af Alperne, oplever man her et unikt klima i vinterperioden. Her er mere end 100 km sammenhængende pister.

Familieskiferie i Bad Kleinkirchheim

Det oplagte valg for hele familien

Bad Kleinkirchheim er med sin høje snesikkerhed, fantastiske klima og store fokus på børnene et alletiders skiområde, når familien skal afsted på skiferie. Her venter mere end 100 km pister med udfordringer til både nybegyndere og mere øvede skiløbere, og her vil I med garanti nyde godt af de mange solskinstimer og velpræparerede pister. Book jeres næste skiferie til Bad Kleinkirchheim online her på siden eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 70153232.

OBS. Gælder ikke i alle vores boliger: Skiområdet har en særlig tilbud: Ved køb af et 6-dages liftkort til voksne, får alle børn under 12 år deres liftkort for kun 1 euro om dagen. Et fantastisk tilbud for børnefamilier i visse hoteller/lejligheder, der ønsker at spare!

Hvorfor vælge Bad Kleinkircheim?

Der er mange gode grunde til at vælge netop Bad Kleinkirchheim, når I skal afsted på skiferie. Her har vi samlet nogle af dem:

  • Et familievenligt skiområde med fokus på børnene
  • Mere end 100 km pister til alle niveauer
  • Fire skiskoler i området til nybegynderne
  • 12.000 kvm stort wellnessområde for enden af pisten
  • Bo med ski-in/ski-out på Alpen-Chalets Bad Kleinkirchheim

Et skønt skiterræn i Bad Kleinkirchheim

Selvom mange har fået øjnene op for Bad Kleinkirchheim, er skiområdet endnu et forholdsvist overset skiområde i Østrig. Bad Kleinkirchheim byder på intet mindre end 103 km velpræparerede pister med både blå, røde og sorte løjper. Her er snesikkerheden høj, og de 800 snekanoner i området dækker 97% af pisterne, så I altid kan være sikre på godt skiløb. Bad Kleinkirchheim er et banebrydende skiområde inden for World Cup, og det er også her, at I har mulighed for at finde et af verdens mest udfordrende og spektakulære skikurser.

Skiløb for alle aldre og niveauer

I Bad Kleinkirchheim er der stor fokus på børnene. Her er intet mindre end fire skiskoler at finde, hvor de veluddannede instruktører står klar til at hjælpe alle nybegyndere godt på vej på pisten. Der er desuden en skibørnehave, hvor de mindste skiløbere kan få styr på teknikken og være godt klædt på til at suse ned ad pisterne. Skiområdet byder også på flere kælkebakker, der uden tvivl vil være et hit, og god underholdning for børnene i form af sjove aktiviteter, som børn i alle aldre vil kunne more sig med.  

Kom ned i gear efter dagens skiløb

Østrig er kendt for sine mange termiske kilder, og det er der selvfølgelig også at finde i Bad Kleinkirchheim. For enden af pisten ved nedgangen Franz-Klammer ligger Römer termalbad, som byder på intet mindre end et 12.000 kvm stort wellnessområde, der indeholder forskellige swimmingpools, spaområder og termiske bade, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på pisten.

En hyggelig skiby

På pisterne har I rig mulighed for at holde pauser, hvor I kan få slukket tørsten og stillet sulten. Her kan I ofte sidde på terrassen og nyde den smukke udsigt. Når mørket falder på, er der lagt op til en masse hyggelige stunder hos de forskellige restauranter og barer, hvor der ofte er livemusik, som uden tvivl vil give en god stemning.  Restauranter og barer disker op med lækker mad og drikke, og måske vil I bevæge jer videre på et af byens diskoteker.