Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Familieskiferie i Brandnertal Vorarlberg i Østrig
Skiområdet Brandnertal Vorarlberg er en perle i Østrig, som ikke mange danskere kender. Dalen ligger tæt på grænsen til Liechtenstein og er ren idyl og et formidabelt skiområde. Brandnertal ligger i op til 2.430 meters højde.

Skiferie i Brandnertal Vorarlberg i Østrig

Fantastisk skiområde - over 300 km pister

Når I er kørt forbi St. Anton am Arlberg og fortsætter stik vest, så rammer I efter ca. 50 minutter området Brandnertal, som liftkortmæssigt hører sammen med skiområdet Silvretta Montafon. Der er ikke så mange danskere, der kender områderne vest for St. Anton og det er synd, for det er fantastisk skiløb, man finder her. Mange gode kilometer pister ligger og venter her i Brandnertal, og er I til endnu mere udfordring, så tag turen over til Montafon og de over 300 km fantastiske pister, der venter her. Skiområdet har samme storslåethed over sig, som St. Anton am Arlberg, med forholdsvis stejle og meget smukke bjerge, i modsætning til mange områder i Salzburgerland og Østrig, hvor bjergene er "blødere" og knap stå stejle og tætte. Oppe på pisterne, er området bare storslået og uendeligt smukt. Her er masser af både nemme og svære pister.

Pister i selve Brandnertal

Brandnertal er en del af det store skiområde Montafon, men har i sig selv 64 km pister. Der er fordelt med 23 km nemme, 23 km mellem, 3 svære og 15 km freeride/off-piste. Beliggenheden af skiområdet gør selvfølgelig, at det er yderst snesikkert, idet det ligger fra 650 og helt op til 2.430 meters højde. Det er uden tvivl et andet view, I får, når I kommer så højt op. Smukke, smukke bjergtinder, lange pister med gode faldhøjder, er med til at gøre området meget attraktivt.  Når natten falder på og stjernerne fylder himmelen, er det slet ikke forbi med skiløbet. Her er nemlig en oplyst pist, der gør det muligt at stå på ski efter mørkets frembrud.

Meget mere end skiløb

De fleste er jo nok mest til skiløb, når de er på skiferie. Men der kan være nogen i selskabet, som synes det er sjovt at komme ud og prøve kræfter med andet vintersport. Vintervandreture med guide, eller sneskovandring er blot for at nævne et par stykker. En romantisk slædetur er heller aldrig af vejen, eller en sjov kælketur med ungerne. Selvfølgelig er her også mulighed for langrend og her kan I finde ca. 20 km klassiske løjper, 10 km skating og 11 km hundeløjper. Paragliding og skøjtebaner hører også til nogle af de muligheder, der byder sig.