Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Katschberg er det perfekte område til børnefamilier
Katschberg er et område som ikke så mange danskere kender, hvilket er synd, da det er et dejligt og overskueligt skiområde, der ligger ved grænsen mellem Salzburgerland og Kärnten i Østrig. Området ligger 1640-2220 moh, og snesikkerheden er stor.

Skiferie for hele familien til Katschberg i Østrig

Endnu mere ski

Midt i Østrig og lige på på grænsen mellem Salzburgerland og delstaten Kärnten finder I skiområdet og byen Katschberg. Her kan I boltre jer i de mange røde pister, en god snesikkerhed hele sæsonen og et yderst børne- og familievenligt skiområde. Katschberg er ikke et af vores største områder, men til gengæld et virkelig godt område for familier med både store og små børn. Skulle det være småt med natursne, så er området dækket ind med mange snekanoner. Har man lyst til en lille ekstratur, når ungerne er puttet, er der oplyste aftenpister, hvilket er en helt speciel og dejlig oplevelse. Er man en mere habil skiløber og søger man lidt mere udfordring, har man mulighed for at tilkøbe forskellige liftkort der giver adgang til 877 km flere pister i området i såvel Kärnten som i Østtirol.

Langrend i Katschberg

Har I lyst til at kaste jer over disciplinen langrend, som er blevet mere og mere populært i takt med at pisterne bliver fyldt op, så finder I gode løjper både i dalen og oppe på bjerget. Prøv fx ”Höhenloipe Katschberg” der er ca. 9 km lang eller en af de andre, som udgør i alt ca. 16 km langrendsløjper. I kan også finde langrendsløjper i Lungau og Pöllatal.

Og noget andet end ski

En romantisk tur med hestevogn. Lige som de gør i filmene, pakket ind i skind og kun med næsen ude i kulden, kan man lade sig trække af et sæt heste gennem det smukke landskab. Sneskovandring er en anden vintersport man i den grad også kan få sved på panden af. Det er sjovt og det er anstrengende. Med rigtige snesko spændt på fødderne, kan man sammen med en lokal guide gå tur i det smukke østrigske vinterlandskab. Afterskiing er der selvfølgelig også, for dem der har lyst til det. Her der det Gamskogelhütte, der trækker flest gæster.