Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Landal Resort Maria Alm

Maria Alm
Skiløb til boligen
Frisk brød-service
Ski lift
200 m
Piste
20 m
Skibus
50 m
Skiskole
Alpen Resort Maria Alm - lidt ekstra luksus på familieskiferien
Alpen Resort Maria Alm byder på store, rummelige og meget velindrettede lejligheder. Her er der både indendørs pool og et hyggeligt loungeområde, hvor alle kan slappe af ved pejsens hygge. Stedet er ideelt for børnefamilier, der gerne vil have god plads og godt skiløb i trygge omgivelser.
Fakta om indkvartering
Skiløb til boligen
Frisk brød-service
Ski lift
200 m
Piste
20 m
Skibus
50 m
Skiskole

Velkommen til Alpen Resort Maria Alm

Generelt om Alpen Resort Maria Alm

Alpen Resort Maria Alm er et skiresort med fantastiske skilejligheder med plads til på til 12 pers. Resortet ligger lige ved skiområdet Hochkönig, og I kan stå på ski gennem dalen ned til Maria Alm. På resortet findes en restaurant, og det er også muligt at bestille halvpension når I kommer derned, hvor børn under 6 år spiser gratis. Det kan ikke bestilles hjemmefra. På Maria Alm findes et flot indendørs poolområde med plads til både afslapning og leg for børnene i det separate børnebassin. I stilleområdet kan du smide dig i en liggestol og nyde panoramaudsigten over området.
Lige ved siden af resortet finder I Maria Alm Skiskole på dansk med dygtige instruktører, Bollo-Klubben og en masse andre aktiviteter for børn.

Det er muligt at stå på ski direkte til boligen og det tager ca. 3 minutter at gå op til liften.

Dansk skiskole!

Maria Alm Skiskole på dansk ved resortet byder på masser af dygtige skiinstruktører, der hjælper jer med at blive bedre på ski og mere fortrolig med områdets pister.
Dansk børne-skiskole med holdundervisning

 • 3-dages skiskoles á 4 timer pr. dag (søndag-tirsdag)
 • Ved flere end 5 elever kan undervisningen forlænges - forespørg på stedet
 • For børn op til 12 år
 • Efter 3 dage på skiskolen vil børnene føle sig trygge på røde pister

Børn på 13+ år vil, hvis muligt, blive grupperet med dansktalende instruktør

Privatundervisning med skiinstruktør

 • Privatlektioner på dansk kan kun bookes ved forespørgsel på mail: info@almsport.at

Holdundervisning bookes direkte på: https://www.skischule-mariaalm.at/en/children/language-guarantee/

Skiskolen har sammelplads ved Aberg liften ca. 4 min i gratis skibus fra Landal.

På selvereosrt Landal er der skiskole med engelsk og tysktalende skilærere.

Børnenes skiparadis

Børnenes skiskole befinder sig lige ved siden af Alpen Resort Maria Alm. Her er der der masser af dygtige skiinstruktører, der kan hjælpe dig med at blive bedre og mere fortrolig med pisterne. På børneholdene er der dansk børne-skiskole. Bollo, som er skiskolens maskot, vil være der og lave en masse sjov og ballade med børnene. I kommer med sikkerhed ikke til at kede jer. Hele børneskiskole-områdets placering gør, at der er gode rammer for de mindste at lære inden for, og forældrene kan være trygge.
 • Bollo Klub (3+ år)
 • Skiskole lige ved resortet
 • Børne-skiland lige ved resortet
 • Fun & Entertainment program
 • Maria Alm skiskole på dansk

Morgenmad og halvpension

Hvis I gerne vil undgå at lave mad selv, å kan I vælge at bestille morgenmad eller halvpension hjemmefra. Begge dele indtages i husets hyggelige og lækre restaurant og køkkenet laver virkelig god mad! 

Det er bare vigtigt at I booker det senest (!) 3 dage inden ankomsten.

Restauranter, barer og take-away

Tæt på resortet finder I gode indkøbsmuligheder og både restaurant, loungebar og take-away. På restauranten ikke kun en hyggelig og afslappende atmosfære mens I spiser, snakker og nyder hinandens selskab, men også et fremragende køkken, der tilbereder lækre retter af sunde og friske råvarer. Restauranten har også et godt vinkort der matcher den stilfulde atmosfære.  

Bademuligheder på Alpen Resort Maria Alm

Dyk ned i det lune vand i det flotte indendørs poolområde. Her kan I nyde den hyggelige og afslappende stemning i mange timer. Efter en lang dag på pisterne kan du køle ned med et par stille baner i poolen eller plaske rundt med ungerne i det separate børnebassin. I det stille område kan I derimod slappe helt af og eventuelt læse en god bog mens I nyder den fantastiske panoramaudsigt ud over området. I Landal Alpen Resort Maria Alm poolområdet finder I sjov og afslapning for hele familien.

Sport og spil på Alpen Resort Maria Alm

Alpen Resort Maria Alm har meget at byde på. Ikke blot er det ideelle forhold for børnefamilier at holde skiferie under med børnefaciliteter, aktiviteter, dansktalende skilærere, pool og meget mere, men stedet er også bygget og indrettet i en eksklusiv stil, der byder på meget hygge og komfort for voksne. Alene pejseloungen med de bløde stole, hvor dagens afterski-drink kan nydes, er det hele værd.
Oplev bl.a.:

 • Paragliding
 • Skøjtebane
 • Slædeture
 • Fun & Entertainment program (for børn der er 3 år og ældre. Bemærk: børn skal skal være renlige)
 • Legepladser

Skiområdet Maria Alm

Når I står på ski på Landal Alpen Resort Maria Alm, så står I i området Hochkönig, som er en del af Ski Amadé. Både begyndere og mere erfarne skiløbere finder de bedste pisteforhold fordelt på 112 km og kan stå på ski ned igennem dalen til Maria Alm. Børnenes skiområde ligger tæt på Alpen Resort Maria Alm-receptionen. Mere avancerede skiløbere vil kunne nyde 19 km med sorte pister. Via Ski Amadés netværk af skilifter, vil du have adgang til et af de mest varierede vintersportsområder i Europa: 760 km med pister og 270 lifter byder på sjov i sneen i topklasse