Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Maria Alm i Østrig: Det gode valg for familier med børn
Maria Alm i Østrig er et godt valg for børnefamilier og kendt for at have mange aktiviteter for børn. Byen er præget af en hyggelig og rolig stemning. Med mulighed for dansk skiskole er stedet elsket af mange børnefamilier.

Maria Alm i Østrig - skiferie for hele familien

Alt om skiferie i Maria Alm

Maria Alm er særlig anbefalelsesværdig til familier med børn, og til jer, der ikke har stået så mange gange på ski endnu. Skiskolerne er kendt vidt og bredt for at være nogle af de bedste i Salzburgerland. Noget der kendertegner skiområdet er, at de nemme pister er godt spredt over hele området, hvilket betyder, at også jer, der ikke er så sikre på skiene endnu, kan komme rundt og se en masse af området. Men der er selvfølgelig også godt skiløb til jer, der er mere øvede. Maria Alm er også kendt for sine gode restauranter og gode afterski. I kan booke familiens næste skiferie online her eller I kan ringe til vores kundeservice på 70153232, som vil hjælpe jer med at finde den rigtige bolig.

Skiløb i Maria Alm

Med liftkort til Ski Amadé har I i alt 760 km pister, I kan løbe på ski på. Maria Alm er en del af netop dette område, og I kan til hver en tid vælge at stå på ski i et af de andre områder for en dag eller flere. I selve Maria Alm er der i alt 150 km pister, fordelt på 15 km sorte pister og 83 km røde pister, så der er rigeligt at boltre sig på. Maria Alm og det omkringliggende område er også ideelt for nybegyndere og børn med 52 km blå pister.

Danske skilærere & Skiløb for børn i Maria Alm

Maria Alm er velkendt som et af børnefamiliernes mest elskede skiparadis i Østrig. Skiskolerne er gode og veludviklede, og der tilbydes undervisning til både store og små, unge og gamle. Maria Alm tilbyder dansktalende skilærere det meste af sæsonen til de mindste skiløbere. Der bliver taget højde for niveau og alder, så de små kan more sig med andre jævnaldrende. Maria Alm har mange sjove arrangementer, som fx børnefest med sjove aktiviteter i sneen, og hver tirsdag aften vil der være et flot, magisk lysshow, som hele familien kan deltage i.

Schischule Mariaalm har dansktalende skilærer

Mere end bare skiløb

Maria Alm kan andet end bare et godt skiløb. Stedet har en masse hyggelig og mere rolig afterskiing, hvor alle kan være med, fx på Deng'l Alm, hvor I kan slutte dagens skiløb med en kold øl. Maria Alm har også mange hyggelige restauranter og cafeer, og stedet er desuden kendt for sine gode køkkener. Har I lyst til at prøve kræfter med andre aktiviteter, kan I finde både tennisbaner, swimmingpool eller hvad med en romantisk tur i hestevogn under stjernerne? Et autentisk Østrig med hygge og fantastisk skiløb.

Her skal I bo

Landal Alpen Resort Maria Alm byder på flotte, rummelige og meget velindrettede lejligheder. Alle lejlighederne har fuldt udstyret køkken og generelt rigtig gode faciliteter. Resortet ligger lige ved skiområdet Hochkönig, og I kan stå på ski gennem dalen ned til Maria Alm lejlighederne. På resortet er der både indendørs pool og et hyggeligt loungeområde, hvor alle kan slappe af ved pejsens hygge. Stedet er ideelt for børnefamilier, der gerne vil have god plads og godt skiløb i trygge omgivelser.
Læs mere om Maria Alm lejlighederne og resortet her