Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag på skiferie til Montafon Vorarlberg
Montafon Vorarlberg ligger tæt på grænsen til Schweiz. Ikke mange danskere kender Montafon, men det gør østrigerne, og de er helt klar over, at det er et af landets bedste skiområder! Tag liften op over trægrænsen og opdag fantastiske Montafon.

Skiferie i Montafon Vorarlberg

Mere om Montafon Vorarlberg

Montafon Vorarlberg skiområdet er nemt at køre til. I kører stort set samme vej som til St. Anton, men fortsætter blot lidt længere mod vest. En anden mulighed er at flyve til Zürich og leje en bil derfra eller hoppe på et tog. Området er ikke særligt kendt blandt danske skiløbere, og det er synd. Det er et skiområde af den allerbedste slags. Det ligger højt og skiløbet ligger i en højde fra 700 m og helt op til 2.400 meter. Liftsystemet er, som de fleste i Østrig, yderst velfungerende og bringer jer hurtigt fra dalen og op i solen til den gode sne.

Hochmontafon - Gargellen

Skiområdet Gargellen ligger i et mindre separat område i den del der hedder Hochmontafon. I dette lille område er der omkring 40 km pister, men lftkortet gælder dog til hele det store område med alle 300 km pister. Sikkerheden for natursne heroppe er meget stor helt fra oktober og langt ind i foråret. Gargellen er et område som er godt for børnefamilier, eller for jer, der ikke har stået så meget endnu. Men her er også både røde, sorte og freeride pister. Det store område Montafon Vorarlberg ligger ikke længere væk, end at man sagtens kan køre der over og stå.

Mere om Montafon Vorarlberg

Der er mange forskellige skiskoler at vælge imellem. Om I er til klassisk skiløb, snowboard, eller om I vil ud og prøve kræfter med dybsne/off piste, så venter eksperterne med gode råd og undervisning til jer. Det er sjovt at stå på ski i så varieret et område som dette, og ikke mindst i et område, der ligge så højt, at man hele tiden er i øjenhøjde med bjergtoppene. Hvem ved? Måske bliver Montafon Vorarlberg jeres nye yndlings-skidestination. Det skal opdages og opleves.

Naturlig snesikkerhed

Montafon Vorarlberg ligger meget højt og er dermed et af de mest natursnesikre skiområder i Østrig, hvor skiløbet fortsætter helt ind i foråret. Bare se på billederne, så ved I, at I er kommet til rette sted, hvis I ønsker skiløb i topklasse. I og med, at området ligger så højt, så er sneen også koldere og det er en helt anden følelse at stå i den, end kunstsne. Udsigten heroppe på toppen kan ikke beskrives. Når man er så højt oppe, at man kun kan se toppene af bjergene, når man kigger rundt, så giver det et helt specielt sug i maven. Man er bare i en anden verden. En helt igennem vidunderlig verden med sne, ski og sol!