Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Rauris er en rigtig god destination til børnefamilier
Rauris kan specielt anbefales til børnefamilier, der vil sætte stor pris på områdets mange familievenlige nedfarter. Her får hele familien en mindeværdig skiferie fyldt med godt skiløb. Er I til snowboard og langrend det også muligt på en skiferie til Rauris.

Skiferie i Rauris

Mere om Rauris

Rauris er et mindre men rigtig godt skiområde med udfordringer for mange niveauer. Her findes bl.a. gode off-piste muligheder samt et stort udvalg af begynderbakker og familievenlige nedfarter. I Rauris er der også snowboardpark og mulighed for langrend i den smukke østrigske natur. Ønsker I en skiferie, hvor skiløb og familie er i centrum, er Rauris det perfekte valg. Find og book din næste skiferie til Østrig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70153232.

Hvorfor tage på skiferie til Rauris?

Fordi børnene vil elske det! Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge at tage på skiferie til Rauris, næste gang du rejser.

Highlights fra Rauris:

  • Et lille men meget hyggeligt område
  • Familievenligt
  • 30 kilometer pist
  • Smukke omgivelser og flot natur

Skiløbet i Rauris

Rauris er som sådan ikke en by, men en 30 km lang dal ved bunden af Sonnblick-bjerget. Det er en af de ældste bebyggelser i alperne og man finder 32 km pister. Man finder sjove indslag som en oplyst kælkebane og svømmehal. Her er 12 moderne liftanlæg og man kan nå ca. 2200 meter op i luften til det øverste punkt. Her er masser af pister for alle niveauer, så nyd en skiferie i et område, der ikke er ligeså befolket som mange andre steder!