Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Eventyrligt skiløb og stemningsfuldt byliv i Alperne
I Saalbach/Hinterglemm er der skiløb for enhver smag. De brede blå pister gennem hyggelige skovløjper, til nybegyndere, i tåget vejr eller ved kraftigt snefald. Særligt på venstre side af Glemmtaler-dalen findes udfordrende pister til mere øvede skiløbere.

Skiferie i Saalbach & Hinterglemm

Vi kender Saalbach og Hintergleem!

Skiferie til Saalbach og Hinterglemm byder på flere gode faciliteter som bl.a. half pipe og funpark samt en oplyst snowboardpiste. Desuden er der også oplyste kælkebane, skøjtebane, paragliding, kaneture, snowbiking, isklatring, svømmehal og meget mere. I Saalbach og Hinterglemm i Østrig kommer I ikke til at kede jer!

Du bestiller nemt og hurtigt din skiferie hos Alltime Travel online her på siden eller ved at ringe på tlf. 70153232, hvor vores erfarne ferierådgivere sidder klar til at rådgive dig med valg af destination og bolig.

Hvorfor tage til Saalbach og Hinterglemm?

Elsker I følelsen af at kunne opdage nye pister eneste dag på skiferien? Så venter eventyret på jer i Saalbach. Mere end 200 km solbeskinnede, brede pister venter på jer sammen med en hyggelig by fund af liv og noget af Østrigs absolut bedste afterskiing.

  • En af danskernes yndlingsdestinationer i Alperne
  • Perfekte forhold for snowboardere
  • Oplyste pister og kælkebaner
  • Charmerende bytorv med hyggelige restauranter og stemningsfuld afterski

Skiløbet i Saalbach og Hinterglemm

Området Saalbach/Hinterglemm er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne i Østrig for at nyde de mere end 200 km solbeskinnede pister sammen med hele familien. 

Saalbach ligger først i dalen, og ca. 5 km længere inde ligger Hinterglemm. De to områder er forbundet, og til sammen udgør de et drømmeland af skimuligheder for sneelskere i alle aldre. De to byer ligger begge så højt, at I altid kan stå på ski næsten hele vejen to hoveddøren. Fordelt på et utal af nedfarter finder I alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne. 

For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.

Skiferie med familien i Saalbach og Hinterglemm

I Saalbach finder I oplevelser for hele familien, og de brede pister er et rent paradis for familiens børn og nybegyndere. Her kan hele familien stå på ski sammen, samtidig med at alle bliver udfordret på deres niveau. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser. De store børn med hang til fart og spænding kan få deres adrenalintræn stillet i områdets store snowparker.

Aktiviteter i Saalbach og Hinterglemm

Hvis I har mere energi tilbage efter skidagen i terrænet omkring Saalbach, kommer I bestemt ikke til at kede jer. Få f.eks. hele familien til at grine på den lange, oplyste kælkebakke, eller tag en tur på byens skøjtebane. Børnene vil også elske den indendørs svømmehal. 

Saalbachs bymidte er bilfri, og det skaber en helt unik stemning omkring byens torv, hvor I både finder gode indkøbsmuligheder samt et enormt udvalg af hyggelige restauranter og caféer. Byens bilfri centrum byder på gode indkøbsmuligheder og giver rig mulighed for at tage del i after-ski stemningen, som er udpræget omkring byens torv. Afterski hører sig til på enhver skiferie i Saalbach, og både i byen og på pisten er der rig mulighed for at drikke glühwein, jägertee og varm kakao til tonerne af god, østrigsk tyrolermusik. For festglade natteravnene er afterskistedet Hinterhag Alm et besøg værd. 

Saalbach/Hinterglemm er et livligt og charmerende område der byder på ca. 60 restauranter, 30 barer, 30 cafeer og flere diskoteter. For natteravne og festaber er et besøg på det populære after-ski sted Hinterhag Alm obligatorisk på skiferien i Saalbach / Hinterglemm.