Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Serfaus-Fiss-Ladis er perfekt til børn og voksne på alle niveauer
Serfaus-Fiss-Ladis venter med 2.700 meters højde, stor snesikkerhed og 212 km velpræparerede piste. Området dækker over de tre byer Serfaus, Fiss og Ladis, hvoraf Serfaus er den største. Her er skiløb for alle niveauer og ikke mindst funparken er meget populær. Pisterne er generelt meget brede og områdets gode beliggenhed giver stor natursne-sikkerhed. Her er også et stort område med langrendsløjper, som bliver mere og mere populært. Om aftenen kan I prøve kælkning og nat-skiløb, guidede vandre- og sneskoture, skøjteløb, en lang række børneaktiviteter og meget mere. Om du du står på ski, er til snowboard, holder af langrend, er en hel familie, vennepar eller single, er denne perle i Tirol et super godt valg! Kaunertal gletsjeren ligger kun 30 min fra skiområdet og garanterer sne og fantastiske pister på solrige skråninger. En bane der løber under jorden, fører fra langt de fleste hoteller og helt op til liften. Helt særligt er det her for Serfaus er denne fine gamle u-bahn der også holder bilerne væk fra vejene.

Skiferie med familien i Serfaus-Fiss-Ladis

Hvorfor tage på skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis?

Hvorfor vælge Serfaus-Fiss-Ladis til familiens næste skiferie?

Der er mange gode grunde til at tage på skiferie i Serfaus-Fiss-Ladi:

  • Snesikkerhed er stor og strækker sig  godt ind i foråret
  • Over 212 km pister som altid er velpræparerede og har moderne lifter   
  • Over 90% af området er dækket af snekanoner
  • Hele 7 funparks
  • Børne-og familie paradis med de bedste skiskoler for børn og masser af sjov
  • Gratis skibus til skiområder Serfaus-Fiss-Ladis og Ried-Fendels
  • Natskiløb og natkælkning i Fendels og Serfaus-Fiss-Ladis

Skiløbet for øvede, nybegyndere og børn i Serfaus-Fiss-Ladis

I Østrig er området Serfaus og Fiss-Ladis kendt for at have de to bedste skiskoler i Tirol (Begge skiskoler har fået de annerkendte 5 snekrystaller i guld og sølv og Quality Award - Snowsport Tirol af forbundet af skiinstruktører i Tirol). I skiskolerne går de meget op i at levere den bedste service og levere en træning, der tilpasses til niveau og alder. Derfor er skiskolen også noget af det bedste, I kan få i Tirol.  Især børneskiskolerne er fantastiske og legeområderne, hvor børnene lære at stå på ski, er et stort slaraffenland for de mindste. 

Her i området Serfaus-Fiss-Ladis finder I 212 kilometer gode, brede piste og de ligger i helt op i knap 3.000 meters højde. Fordi området ligger så højt og på grund af den gode placering i dalen, så er natursne-sikkerheden enorm og der er sikret skiløb hele sæsonen til efter påske. Er I mere til langrend, så kan I kaste jer ud på de i alt 30 km løjper, som ligger og venter. 


   

Aktiviteter på skiferien i Serfaus-Fiss-Ladis

Byerne Serfaus, Fiss og Ladis er hyggelige og forholdsvis rolige byer. Familier og skiløbere der kommer for at få godt skiløb, holder meget af området. Alle tre byer har det lokale præg, hvor man føler sig som en velkommen gæst i et område, som er beboet og emmer af liv året rundt. Ikke bare i vinterperioden. Her er også en håndfuld restauranter og barer. Fiss er kendt for sin østrigske charme og i Ladis er det romantikken der præger med den gamle borg . Serfaus er en historisk by, hvor I vil opleve, at der næsten ingen biler er, da en u-Bahn løber under byen. 

I områder er der en masse kælkebaner, som kan bruges både dag og aften. Det er en helt særlig oplevelse at kælke og at stå på ski under stjernehimmelen. Mange kombinerer kælketuren med en hyggelig fondue-familiemiddag i hytten på toppen.

Før du bestiller skirejsen til Serfaus-Fiss-Ladis

Alltime Travel giver jer gode priser og tilbud på skiferien i Østrig. Vi har en flok rådgivere, som med glæde hjælper jer med at finde det helt rigtige. Bestil jeres skiferien online her på siden eller ring til os på  7015 3232