Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Alltime Travel er stolte af at kunne præsentere dig for skiferie til St. Anton
St. Anton er en af Alltime Travel nyere destinationer og betragtes som et skiparadis med ubegrænsede muligheder. En skiferie til St. Anton betyder snesikkerhed, udsøgte off-piste muligheder og international stemning krydret med den hyggelige østrigske gemütlichkeit.

Skiferie i St. Anton

Læs mere om St. Anton

En skiferie til St. Anton betyder skiløb i verdensklasse og vil derfor leve op til alle forventninger. St. Anton, eller "Stanton" som området bliver kaldt blandt kendere, har formået at beholde sin hyggelige østrigske atmosfære til trods for den internationale og fashionable stemning, der præger bybilledet. Book skiferien på tlf. 70153232.

Hvorfor tage på skiferie til St. Anton?

Her er fire gode grunde til at tage til St. Anton:


  • Skiløbets oprindelsessted
  • Sværvægtere indenfor skiferie
  • 270 km pister
  • Særlig fokus på den øvede skiløber

 

Skiløbet i St. Anton

St. Anton betragtes som værende det alpine skiløbs oprindelsessted og er dermed et af Østrigs legendariske sværvægtere indenfor skiferie. Skiferie i St. Anton er intet mindre end perfekt på grund af de høje bjerge som omgiver byen. En skiferie til St. Anton betyder skiløb i alle sværhedsgrader dog med særlig fokus på den øvede skiløber og eksperten. St. Anton er et sikkert valg til skiferie hvis man er skientusiast, elsker dybsnenedfarter og udfordrende stejle skråninger som får pulsen op.  St. Anton er superlativernes skiparadis og er ikke blot kendt som et af Europas bedste skiområder på grund af det alpine skiverdensmesterskab blev holdt i området i år 2001, men ligeledes fordi skiferie til St. Anton garanterer 86 bjergbaner og lifter som fører dig rundt i mere end 270 km præparerede pister. På en skiferie til St. Anton vil I derfor have mulighed for mere end 180 nedkørsler og nye pister hver dag. Hvis man er vokset op med ski på fødderne er den stejle skrænt i Schindler Kar, nedkørslerne ved Galzig eller Rendl en udfordring værd. Yderligere kan man prøve kræfter med Valluga-bjerget som med sikkerhed vil få dit hjerte til at banke hurtigere end normalt.  

Byen St. Anton

Vælger man at tage på skiferie til St. Anton vil man opleve at byen indeholder alt hvad et bekvemmeligheder og moderne skisportssted skal have. St. Anton huser ca. 25.000 indbyggere og tilbyder det bedste skiløb i Arlberg regionen såvel som det bedste og vildeste natteliv. Beslutter I at vælge St. Anton som mål for næste skiferie, vil man med det samme blive mødt af en helt speciel atmosfære. Denne atmosfære vil man opleve når man bevæger sig rundt i den hyggelige hovedgade, hvor man finder den ene gode restaurant efter den anden. Ligeledes vil man på en skiferie til St. Anton møde diverse beværtninger og shoppingmuligheder er ligeledes utallige hvilket gør St. Anton til et rent skimekka. Mange af Alltime Travels hoteller i St. Anton byder udover charme og gæstfrihed på wellness afdelinger, hvor det er muligt efter en lang dag på pisten at få fornyet energi. Vælger I for eksempel at Jeres næste skiferie skal gå til St. Anton og det 4-stjernede Hotel Kertess, er I sikret østrigsk charme, stil og udsigt over det smukke bjerglandskab. Wellness-afdelingen byder på indendørs swimmingpool og sauna. Søger man en skiferie til St. Anton, hvor hotellet har flere faciliteter at byde på, kan hoteller som Tirolerhof og Karl Schranz varmt anbefales. Hotellerne kan begge tilbyde swimmingpool og henholdsvis fitnessrum og dampbade. For børn og barnlige sjæle kan der ligeldes findes hoteller med bordtennis.