Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ægte østrigsk charme og gletsjerskiløb året rundt
Zell am See hører til en af de allerbedste østrigske skidestinationer og kan med sine 138 km pister fordelt på hele farveskalaen tilfredsstille både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. Husk at tage en tur til den snesikre Kitzsteinhorn-gletcher.

Skiferie i Zell am See

Vi kender Zell am See!

Zell am See i Østrig er enhver sneelskers drømmescenarie med perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser. 

Alltime Travel erfarne ferierådgivere har stået på ski i Zell am See, og vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser til Zell am See. Ring til os på tlf. 7015 3232 for at bestille din næste skiferie til Zell am See.

Hvorfor tage på skifeie til Zell am See?

I Zell am See er der mere end 138 km solbeskinnet skiløb, der venter på jer! I naturskønne omgivelser og i den stemningsfulde bymidte er der rig mulighed for hyggelige stunder på traditionel østrigsk vis.

  • Godt familieområde med pister på alle niveauer
  • Høj snesikkerhed og mulighed for gletsjerskiløb
  • Stemningsfyldt by med fine og hyggelige restauranter
  • Betagende smuk natur
  • Hyggelig by med masser af liv og charme
  • Mulighed for at bestille liftkort der gælder til Zell am See, Kaprun og Kitzsteinhorn

Skiløbet i Zell am See

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Med det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter der oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.

Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø. 

For de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.

Børnevenlig skiferie i Zell am See

Terrænet i Zell am See byder på et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving. I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt.

Masser af aktiviteter i Zell am See

I Zell am See finder I et væld af aktiviteter i den hyggelige by. Tag f.eks. en tur på skøjtebanen eller nyd en hyggelig kanefart. På kælkebakken venter fart og sjov, og på den flotte indkøbsstrøg finder I et pulserende liv med mange hyggelige butikker, restauranter og caféer. Byen er unik og stemningsfuld med sine mange lys og gamle bygninger. 

Trænger I til afslapning efter en dag på pisten, er der rig mulighed for wellness og forkælelse flere steder i byen. 

På skiferie i Zell am See skal I selvfølgelig heller ikke snydes for den helt specielle stemning og sjov, der findes til ægte østrigsk afterski. I den stemningsfulde by finder I mange muligheder for afterski, uanset om humøret er til en kop varm kakao eller støvle-dans på bordene. 

Savner I afveksling fra det alpine skiløb, er der rig mulighed for oplevelser på langrend i den smukke natur, hvor I bl.a. kan tage en tur ud over den store sø.

Populære skiboliger til skiferie i Zell am See

Der er mange gode skiboliger og skihoteller i Zell am See. Det er muligt at bestille et liftkort, der gælder til Zell am See, Kaprun, Kitzsteinhorn OG Saalbach. Ønsker man at bo tæt på gletsjer skiløb, så er det skiboliger i Kaprun, man skal kigge efter. Ønsker man derimod at bo i hjertet af Zell am See så skal man vælge:

  •   Forststrasse 4, Top 37 er en skilejlighed med plads til 10 personer. Her kan du bo tæt på bylivet og tæt på skibussen, der tager dig til skiområderne (det nærmeste er 400 m væk).

Stig ombord på toget til Zell am See

Foretrækker I at tage toget på skiferie, så er Zell am See en oplagt skidestination. Togturen tager 13 timer og I vil have jeres egen togkupé, hvor I kan sidde og hygge i dagstimerne og lave om til senge til natten. Det er muligt at stige på toget i Høje Taastrup, Odense, Kolding eller Padborg. 

Hvis I ønsker at stå på ski i Wagrain eller Saalbach, så er det også muligt at tage videre fra Zell am See.

For at booke skal du ringe på 7015 3232 eller udfylde kontaktformularen her.

Gletsjer skiløb 10 min kørsel fra Zell am See

10 minutters kørsel fra Zell am See er det muligt at stå på ski i et gletsjer skiområde. Nemlig Kitzsteinhorn, der er en af de mest snesikre skiområder i Østrig. I kan nå gletsjeren fra byen Kaprun, hvor der også er et skiområde (Maiskogel) med blå og røde pister. Kaprun/Maiskogel er forbundet med en gondolliftt til gletsjeren Kitzsteinhorn.